7 December 2011

:: SPEND TIME DENGAN ANAK BUAH ::

 **nak Perfume Golden DKNY Delicious free klik kat SINI**

Taraaa.....ni la semua anak-anak buah aku yang aku cite dalam entry ni sebelum ni..

Ops..kira-kira ada 5 orang je..lagi sorang tak tau g mana..hehehe....si baju merah tu memang agak susah nak di ajak bergambar..haduii....cer la ikut macam perangai mama n auntie ko ni..pantang tengok kamere...lala..~

Ni masa kami g kenduri kawen kat umah family belah Segamat, Johor...

psstt...doakan aku dapat perfume ni tau!

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page