5 December 2011

:: BLOGGER FEMES LYSSA SECRET FOLLOW ME!! ::

lalala..~ sekarang dah menjadi trend, bile ada blogger femes follow blog, kita akan buat satu entry khas untuk berlagak dan membuat blogger lain teruja...muahaha.....jangan marah kawan-kawan..saje je gurau......^^

Lyssa follow blog aiiiii......(kembang kempis idung..)

Tu je untuk entry ni...nanti free-free nak update sape yang dapat kupon g Spa tu..hehe...orang yang bakal terima kupon tu dah berlegar-legar di benak ku ini..

p/s:tau tak benak tu ape????mihihihihihihii..;)

4 comments:

  1. memang rase bangga time blogger vogue follow kite,, ni link time muja post lyssa follow blog muja,, hehe,, saje nak kongsi,, rase excited kan,, :D
    http://mujadafewa.blogspot.com/2011/11/follower-ke-221-aku-memang-marvellous.html

    ReplyDelete
  2. untung ar...belogger pemes tuuu...hehe ^_^

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page