Pink Diamond

15 December 2011

:: RINDU NAK BERAKIT KAT LEMBAH PANGSUN ::

 
**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
 
semalam dapat emel daripada Unit Latihan yang gambar dari Nur Lembah Pangsun dah dihantar..so boleh copy..semangatnye nak tengok...

Sebelum ni aku ada buat entry pasal opis hantar aku gi Team Building kat Nur Lembah Pangsun tu..sangat gembire!! meh tengok kat sini..

Then, rase rindu sangat kat suasana masa tu..macam nak pegi lagi....

Dengan grup aku yang sangat happening!!!haha...kenangan manis betul...walaupun mase nak ke Nur Lembah Pangsun untuk team building ni macam kene paksa..haha....ye la..dah lame kot aku tak beraktiviti macam ni..kulit pun dah manje untuk dilasakkan kat sana..sayang kulit kot..wakakaka...

p/s : ini adalah entry autopublish!!!

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page