Pink Diamond

15 December 2011

:: JOM BELAJAR MAKEUP & CANTIK!! ::

**entry melekat sehingga 23hb Disember 2011  15hb Disember 2011**

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara pecuma**


Yuran Pendaftaran : RM60.00
Tarikh : 24hb 17hb Disember 2011
Masa : 10am
Lokasi : Shah Alam

Buat julung-julung kalinye,aku nak war-warkan satu kelas belajar basic makeup akan dibuat oleh Puan Hanis. Lokasi kelas ni dibuat di kediamannye ye di Shah Alam...

hm..bukan senang nak set appoiment dengan Puan Hanis ni..sangat sibuk orangnye...

Kenapa ayat aku ni macam baru kuar dari kelas bahasa melayu ni?hadeii....ketuk-ketuk kepala jap..

So, ada yang berminat nak belajar makeup? belajar makeup ni bukan untuk cantik aje bile kuar berjalan-jalan, tapi untuk meningkatkan level konfiden dalam diri korang...

Ni sesi mekap anjuran bersama mua Ziela Ibrahim
Okei..so, untuk mereka yang berminat nak join kelas makeup ni, boleh la emailkan detail korang kat aku sebelum 23hbDisember 201 15hb Disember 2011..

Kelas ni hanya terhad untuk 10 orang sahaja setiap sesi..kalau penyertaan menggalakkan, aku akan usahakan untuk membuat sesi kedua bersama Puan Hanis..

Minuman dan makanan ringan serta sijil turut disediakan.

p/s: bayaran deposit RM30 diperlukan untuk mereka yang ingin menghadiri kelas ini...baki bayaran boleh diselesaikan semasa / selepas tamat sesi belajar makeup..

17 comments:

  1. menarik... tp jauh sangat la nak join pun...
    tag awak dalam entry saya... jemput ke blog saya... :)

    ReplyDelete
  2. wahhh. seronoknya bermake-up.. hee

    ReplyDelete
  3. wahhh. seronoknya bermake-up.. hee

    ReplyDelete
  4. sm datang tengok jew..hehe.. x leh belajar..kakah.:D

    ReplyDelete
  5. nape la 17 dec=.=
    ade kenduri kazen pulek..
    cik may sila rajen2 pujuk wat ari len ek;p

    ReplyDelete
  6. Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete
  7. Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete
  8. kalau saya tak suka make up, macam mana kak? hoho.

    p/s: bukan tak nak ajak, kalau ada tiket tu lebih memang dah boleh bagi dah ;)

    ReplyDelete
  9. wahh, mmmg menarik ni.. org pempuan perlu belajar semua ni utk kaum adam juga kan.. ehehe

    ReplyDelete
  10. may pandai mekap eh ? wah best la. nnt buat la tutorial by video. hehe. sara belajar mekap dlm utube je. haha.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page