Pink Diamond

19 December 2011

:: AKU G WEDDING BLOGGER KAT KG.CHERAS BARU!! ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
 
Buat pertama kalinye aku pegi kenduri kawen blogger!! agak berbesar hati rasenye pegi wedding bloger ni..sebab area KL, boleh la aku g..lagipun dekat je dengan umah..wedding tu di buat kat Dewan Kampung Cheras Baru..tempat pertama aku ditawarkan kerja zaman-zaman fresh graduate dulu-dulu..hehe.....so, agak familiar la dengan area Kampung Cheras Baru tu..
 
Ops! blogger yang bertuah menerima kehadiran aku (bertuah ke..lala..~) ialah Cik Bahagia...hehe...sekarang dah jadi Puan Bahagia la yer?? semoger berbahagia hendaknye...meh Cik May nak share gambar dengan Cik Bahagia ni..komfem kat OP Cik Bahagia takde gambar Cik May kan...boleh copy dan publish kat fb kamu ye...hahaha....bajet glemer je aku neh..;p
 

Die tak cam aku la..hukhukhuk..sedih...die kate muke aku lain..tak tau la pe yang lain kan..makin cun ke..makin huduh ke...wakakaka....muke aiii ni fotogenik siket tau..perasan!!.kat gambar cun...jumpe depan-depan kurang cun sikit...hahaha...
 
btw..Selamat Pengantin Baru dear...;)
 
p/s : ade blogger lain yang attended kenduri ni tak?

2 comments:

  1. sis try la coolblog tu,

    comey taw website dia:)
    http://coolblog.com.my

    ReplyDelete
  2. Wahhh entryy utk syyyyyy ;) mekasih dtg, tentulah gmbar ni sy download simpan wat kenangann...

    Lain la muke kak sungguh, tu yg xbrape cm ;)))

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page