Pink Diamond

9 December 2011

HASRULHASSAN.COM: Kami Blogger Baru

 
**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
 
 
Dah jawab salam?pastu tengok gambar ensem kat bawah tu okei...tergode tak?hehehe..kalau nak tengok lagi jelas, klik je gambar tu..ececece.....^^
 
Baru sampai opis...tengok-tengok entry terbaru dari blogger lain..jumpa segmen ni..nak join la ye....banyak pulak join segmen...macam dah kemalasan nak join contest dan GA..sebab jarang nak bertuahnye...lalala..~
 
Pasal blok Cik May ni...hanye la pasal peribadi..ala-ala. diari harian gitu.baru berusia dalam 10 bulan kot blog ni..so, still new.kadang-kadang kalau ada info, aku CM share la dengan kawan-kawan alam maya CM  ni...kadang-kadang CM promot perfume yang CM jual kat sini...hehehe.....sape-sape nak beli perfume free duti kastam harga murah boleh la klik kat sini ye!!
 
ops..~ terpromot pulak..mintak mahap...hehehe.....
 
itu sahaja untuk mukadimah pagi jumaat ni..hikhik..;p
 
 

3 comments:

  1. Terima kasih la cik may and hanis ... dah jadi penaja, pasti join segmen ..huhuhu sangat terharu la ... btw ... hadiah tajaan cik may nanti akan digunakan untuk kontest gegar blog #2 ....

    mekasih yer cik may sekali lagi. saya sayang anda ... hehehehe

    ReplyDelete
  2. done following.. segmen HH jugak.. feel free to visit me back... tenkiu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page