1 December 2011

" SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "


hai lyssa!!hari ni CM nak join segmen kamoo.. ;)

klik banner untuk join..
btw,tahniah ye Cik Lyssa sebab agak berjaya blog kamu ni..dalam setahun dah ada 20k++ follower..

Pada CM, suka blog Lyssa ni sebab ada banyak tutorial (selain dari suke tengok kamu dan blog kamu yang comellll..hihihi..)

cuma tak sempat lagi nak buat semua tutorial yang Lyssa bagi...em,ari tu belajar buat sticky post melalui tutorial kamu la...thannx a lot ye dear..;)

13 comments:

  1. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  2. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    ReplyDelete
  3. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  4. dtg dr segmen yg sama :D
    jemput singgah blog muni ..

    http://moonibubblez.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

    ReplyDelete
  5. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama.. happy blogging dear!

    ReplyDelete
  8. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  9. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    ReplyDelete
  10. Dari segment lyssa secret...
    datang menyinggah dan 4low..
    hit me bck ya

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  11. mendarat di sini=) http://saranghaesolehah.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. hye dear...singgah n follow sini...jempot singgah blog kite..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page