Pink Diamond

13 December 2011

:: BANJIR..BAJIR..JLN TUN RAZAK BANJIR! JGN MASUK KL!! ::


update entry versi laju-laju..sebab nanti for sure ramai yang akan update..hahaha...

Aku tak boleh balik wey..banjir suda......tak pecaye??...nah....tengok ini..

Ni adalah pandangan dari opis aku...hm..cepat betul air naik..tadi dapat info dari opismet, dorang dah update latest pic dari Kg Baru..em..Kg. Baru?macam familiar je...belakang opis aku kan?ye la...hohoho......

Cepat-cepat aku menyampaikan maklumat kat Incek Tunang..takut die lalu jalan tu pulak...mujur dia dah sampai kat umah..pfft...~

dah macam pulau..tak tau la boleh balik pukul berape pulak ari ni..hm...

p/s: gambar ni adalah secara langsung ye..bukan kutip gambar banjir tahun lepas..T__T sekian..

1 comment:

  1. pergh!!dasat tol...adeh..cmne mau pulang nih..huhu

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page