5 December 2011

:: PEMENANG GA YANG MENDAPAT KUPON UNTUK KE SPA HEAL & BEAUTY CENTRE.. ::

Hai semua!! dah lunch ke? makan ape ye? nak sikit boleh tak? tak boleh? kedekutnye  tamaknye!! ^^

Nak update pemenang untuk GA kedua aku last week....

Okei..walaupun penyertaan tak ramai sangat seperti GA pertama dulu, tapi aku tetap hargai mereka yang memeriahkan GA aku yang tak seberape tu..terima kasih ye semua...nanti kalau aku buat lagi GA jangan lupe join tau..;)

Mungkin faktor-faktor lokasi jugak membataskan dorang untuk join kan????

Bukan semua blogger kat area KL..^^

Ni senarai yang join GA kedua aku...

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/ga-kedua-cik-may-saya-nak-kupon.html
http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/11/ga-kedua-cik-may-saya-nak-kupon.html
http://anakenyusni.blogspot.com/2011/11/ga-kedua-cik-may-saya-nak-kupon.html
http://pinknlavender.blogspot.com/2011/11/ga-kedua-cik-may-saya-nak-kupon.html
Pemenangnye adalah........

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/ga-kedua-cik-may-saya-nak-kupon.html

so, boleh la pergi Spa ye darling..  ;)

p/s:emelkan detail seperti nama penuh, alamat, no tepon...nanti CM akan menggunakan pos laju..so,make sure alamat tu ada orang untuk menerima kedatangan incek posmen..;)

2 comments:

  1. cik may, time kasih ek..hehe..sume details telah diemel-emeldakan...hihi ^_^

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page