8 December 2011

"JOM TAMBAH FOLLOWER"

(sile jawab salam dulu ye...^^)
 
**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara pecuma**
 

Morning!! bekpes dah ke?ari ni aku bekpes bihun goreng kurang minyak...hehehe...Kalau berminyak sangat, tak boleh telan...wekss...


Lepas menghabiskan sebungkus bihun dengan rakusnye aku join segmen pulak.meh la join..klik je banner kalau nak join jugak..


 


Aku selalu jugak mengikuti segmen yang di anjurkan oleh Lulu Caldina..untuk bagi support dekat kawan-kawan blogger lain yang buat segmen atau contest..

Moh kite..menambah follower dan kawan-kawan alam maya!! ^^
psst..doakan aku dapat perfume free ni okei..


21 comments:

  1. menarik2! nak join jugak la.hehe

    do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com/

    do keep in touch =)

    ReplyDelete
  2. Salam..
    Singgah dari segmen yg sama :)

    Salam kenalan & Follow u

    http://aqilahviolet.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html#links

    Kalau ada mase jemput la singgah ke blog saya :)

    ReplyDelete
  3. join blog anda..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan. dari segmen yang sma ^________^

    http://www.simpledoubletriple.co.cc/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segment yang sama. jum follow2 :) btw, ur blog so nice blog =)
    meh la dtg jalan2 kat blog yaya….

    ReplyDelete
  6. salam ziarah. dari segment sama. such a nice blog tau:) jum blogwalking dan follow2:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama. dah follow awak..

    http://misspinkaholicx.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. sama segmen

    http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    follow2...

    ReplyDelete
  9. singgah segmen yg sama...

    follow me back :) thanks.

    ReplyDelete
  10. Follow awk :)

    http://secretash.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-by-lulu.html

    ReplyDelete
  11. bw here..
    done follow dri segmen yg sme..

    http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow kamu ..

    Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

    (Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

    Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

    ReplyDelete
  13. slm kenal :D
    done follow. jmput dtg blog picisan sya

    http://nurbazilah97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. dr segmen sama
    follow u follow saye balik ye
    comel blog

    http://skyjuiceforever.blogspot.com/2011/12/segmen-i-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan dari segmen yang sama daa follow...follow me back ye..
    http://azihaismail.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  17. datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
    ---->> http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
    jom ke blog syieda...



    salam kenalan
    Syieda™

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete
  19. as-salam..

    singgah dari segmen lulu caldina..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  20. akak follow... ;)

    http://whenmamaliezaberblogging.blogspot.com/

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page