Pink Diamond

27 December 2011

:: DEMAM T____T ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
 
 


hari ni nak bagitau, tadi aku sempat bw siket kat mereka yang tinggalkan komen.tapi aku tak tinggal jejak..sebab otak tak mampu berpikir nak cakap pe kat box komen tu.

Lagi nak bagitau, nanti aku hapdet lagi nama peserta yang baru join GA last wiken..hari ni mungkin tak larat..

Hadiah GA jugak aku hapdet nanti okeh...bile aku sehat ye..

tu sahaja entry hari ni..hingus meleleh je ni..yark!hihii...

6 comments:

  1. semoga cepat semboh selsema
    tip sikit: minum air panas byk2 dan selalu...gerenti cepat sembuh..
    hehe

    Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

    ReplyDelete
  2. senasib lah ngan kita ni pon demam

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum May...moga cpt2 sembuh yer...:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page