Pink Diamond

19 December 2011

:: ADLIN MAHARAJALAWAK MEGA BERGADUH DENGAN CHEF WAN SEBAB TERSINGKIR MINGGU LEPAS?? ::

**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**
 
Lately ni kene buat banyak entry autopublish!huh!bukan pe..bizi banget..kadang-kadang belum 8.30am dah kene buat keje..hadoi...kalau korang tengok ade entry muncul di malam hari, maknenye autopublish la tu sebab aku tak online memalam neh...
 
Busan-busan tadi aku tengok berite-berite terbaru...terbace plak pasal Adlin MaharajaLawak Mega dan Chef Wan..eh...gaaduh betul-betul ke main ha..tapi macam betul je..
 
Ada tak tengok Maharaja Lawak Mega?kalau takde,sila beli dan langgan channel Citrawarna..hihihi....last week Adlin terkuar..aku rasa tak de la best sangat pun lawak die malam tu...tapi cara die cakap dalam persembahan die tu, seperti die komfem akan berada kat dalam Maharaja Lawak Mega tu sehingga final..
 
Em.cakap lebih-lebih kang aku kene bantai pulak.kuikuikui...korang tengok la kat SINI..tak cukup masa nak copy paste..hehe...kalau koprang baca sendiri mungkin lebih berpuas hati..
 
Sebab tu la orang kate jangan terlalu konfiden dengan diri sendiri kot..lebih afdal usaha dan takwakal....

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page