20 December 2011

:: AKHIRNYE DAPAT JUGAK MAKAN BEEF PROSPERITY BURGER.. ::


**klik SINI untuk dapatkan perfume Golden DKNY Delicious secara percuma**


Tiap kali kuar hampir Chinese New Year, Prosperity Beef Burger mesti kuar punye..dan setiap tahun aku mesti tak ketinggalan untuk menikmati Prosperity Beef Burger ni punye..menu lain tak try pun tak kesah..tapi menu yang ni WAJIB!!...paling koman pun dapat makan sekali, cukup la....lepas penat shopping untuk barang-barang hantaran kat KL, gi makan kat Mc Donalds Ampang Jaya sambil melayari internet dengan wifi free kat hp incek tunang...hp aku tak de internet!cian kan..hoho...nak beli hp SAMSUNG tu..tapi incek tunang kate repair je hp yang rosak tu..huk3...sebab aku ni bukan manusia yang suke explore!!

p/s: try dah ke burger ni?sedap kan..macam nak makan lagi sekarang jugak!

7 comments:

  1. burger ni mmg pujaan ramai..

    ReplyDelete
  2. prosperity memang bes..suke sgt2..:)

    ReplyDelete
  3. prosperity mmg sedap/


    kite ade join contest 2011 tu akk pasan tak?

    ReplyDelete
  4. cm,, yang dapat perfume tu,, btol2 ek,, rase seram,, sebab tu tnye dulu,, sorry saya kuno,, muahahahaha!!

    ReplyDelete
  5. akak siap kongsi dengan maisara sebab makan sikit pun dah kenyang..
    hehheh

    ReplyDelete
  6. alamak cm,, mane orang tau jawapan dye,, uwaaaaaaa!!!T_T
    hehehe,, tapi orang nak jwab true lah,, kih3 :D

    ReplyDelete
  7. nah,, entry khas untuk cik may,, muja tunaikan janji :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/sapa-dia-cepat-gitau.html

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page