30 November 2011

CONTEST : 'Saya Suka Join GA. Korang Suka tak?'

petang-petang sibuk bekerje ni curik masa untuk support GA dari cousin aku..

Jom join GA yang die buat...


Aku suka join GA sebab nak dapat hadiah free.i luv present!!giler tak suke bende free?..ngahahaha..

boleh tak ina?

Ko kene bagi aku voucher tu sebab aku mengambil risiko nak join GA ko ni time kerje...kih3.....

p/s : korang nak voucher free?klik banner tu untuk join..;)

d a h b a c a e n t r y n i ? t e k a n b u t t o n  L I K E  y e . . t e r i m a k a s i h .  .

CONTEST : kenapa aku patut dapat hadiah ini daripada akulahpaklan.com

Pada suatu petang, aku rajin untuk bw..tibe-tibe ada la ternampak gambar mende alah kaler biru ni..

ingat kan torch light!! muahaha..sile jangan marah encik penaja..;p gurau je..


Then, aku rasa aku pun nak mencuba nasib jugak untuk mendapatkan sesuatu berwarna biru di atas..

Dengan akal dan fikiran aku yang agak kurang waras sekarang ni (sebab banyak dokumen kene update ++ berpikir apekah entry yang aku kene persembahkan kat Akulah Pak Lan) aku rasa aku amat memerlukan bende yang berwarna biru di atas...untuk menghilangkan kebosanan dan tahap stress yang maha agung dalam diri aku sebab kerja yang sangat banyak sekarang ni..kekurangan masa untuk berjimba-jimba!!

Cube korang teke apekah nama bende alah berwarna biru kat atas tu....aku tau, tapi saje tak nak bagitau...haha...

Hopefully Akulah Pak Lan akan berlembut hati untuk bagi sesuatu yang berwarna biru sebab...blog aku kaler biru..hehehe....lagi satu, kite ni sejawa la wak Pak Lan!!hehe..yok speaking jowo!kihkihkih..

p/s: tahniah kat Akulah Pak Lan sebab dah berjaya menghapgred blog beliau dari blogspot.com kepada dot com je..blogspot dah takde...hm...tahniah-tahniah...nanti bagitau macamane nak hapgred kat CM ye..;)

erk!!panjangnye aku membebel kat entry ni..

:: CHAR KUEY TEOW MALI'S SETAPAK SEDAP ::

Baru-baru ni perut aku sangat mengidam nak makan char kuey teow mali's kat setapak...
Char kuey teow die banyak udang....haha....

So,lepas je memanjakan badan kat Spa Heal & Beauty Centre kat Desa Pandan, terus aku g menternak lemak pulak..ngeee.....^^


Dulu selalu la lepak kat Mali's Char Kuey Teow ni...
Tapi lepas jumpa tempat lain yang boleh tahan sedap dan sempoi, dah jarang lepak sini...

Hasilnye..licin!!

WORDLESS WEDNESDAY : ....................

29 November 2011

:: MANJAKAN BADAN KAT SPA DI HUJUNG MINGGU ::

Coupon disc untuk spa dah printed out by last week.....
Nak tau berape ringgit je aku habis dengan menggunakan coupon tu?

haha...tengok sini...

So, last wiken enjoy the disc!! yihaaa......
Belanja incek tunang untuk foot bath & massage head & shoulders....^____^


Keluar je dari spa Heal & Beauty Centre rase relax je..badan pun segar...
Best....

Sape nak kupon lagi boleh bagitau aku..nanti aku bagi..hihi..

T e r i m a  k a s i h   s u d i   b a c a  d a n   L I K E  e n t r y  i n i . .

:: KUPON MANJAKAN DIRI KAT SPA ::

Hai!! ari ni tersangat sibuk memberi perhaian kat kerja aku sampai tak sempat nak hapdet blog...
Masuk-masuk opis je terus buat keje walaupun belum pukul 8:30am lagi..gigih aku bekerja ari ni...

Banyak cite nak hapdet kat blog ni memandangkan cuti 3 ari baru ni kan...
hehehe....

Last week aku ada print coupon disc untuk manjakan badan kat spa Heal & Beauty Centre...
Spa tu pun dekat je denganumah aku..kat Desa Pandan..
Aku print 2 coupon...untuk relaxing sauna n bath foot..


 Harga asal untuk sauna tu RM35..aku dapat RM7...and untuk bath foot pulak dapat RM5 daripada RM15..berbaloi-baloi tak?hehehe...

p/s : ada sape-sape nak g spa  ni?jom g dengan aku..hihihihi...


25 November 2011

:: SAYA NAK MACARON PALING SEDAP!! ::

Petang-petang macam ni nak join satu lagi cabutan bertuah untuk mendapatkan Macaron yang paling sedap ni..nyumy3.....


macaron

“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”

p/s : klik banner macaron kalau nak join jugak...time kasih!

t e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n L I K E e n t r y i n i . .

:: RENUNGAN BERSAMA DI HARI JUMAAT UNTUK WANITA,GADIS,PEREMPUAN ::


Short entry...tanpa banyak bebelanku..

T e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n L I K E e n t r y i n i . .

::GA : NAK TUPPERWARE FREE?? SAYA NAK!! ::


Nak join 1 GA dari Shikin Amir Tupperware ni....

Aku nak support GA yang Shikin Amir Tuppaware buat ni dan nak jugak tupperware tu..hihi...lame tak join GA sekarang ni..

p/s : kalau nak join, klik je banner tu..ops..banner tu aku copy je dari blog beliau..hehe...sebab takde pulak syarat kene letak banner ke ape..^__^

:: NAK KUPON FREE SHOPPING TESCO?? ::


Tesco dengan baik hatinye nak bagi kupon ni kat korang...hehe..

Meh la download beramai-ramai...shopping kat sana....

Klik je gambar kupon tu untuk dapatkan kupon korang okei??

p/s : nak dapat kupon free tu harusla bersyarat kan..nanti korang bace la pe syarat-syaratnye..hehe..selamat bershopping!! ops..hari ni hari terakhir untuk guna kupon tau!!

24 November 2011

:: JIKA ENGKAU... ::

‎5 Pesanan Buat Mu Wahai DIRI KU & SAHABAT2~~
1. Jika engkau bertemu dengan orang yang LEBIH PANDAI, itulah waktu untuk engkau MENIMBA ILMU.


2. Jika engkau bertemu dengan orang yang SAMA PANDAI, itulah waktu untuk engkau BERKONGSI ILMU.
3. Jika engkau bertemu dengan orang yang KURANG PANDAI, itulah waktu untuk engkau MENYAMPAIKAN ILMU.

4. Jika engkau bertemu dengan orang yang banyak BICARA PERKARA AKHIRAT, itulah waktu engkau TUMPANG SEKALI.

5. Jika engkau bertemu dengan orang yang banyak BICARA PERKARA DUNIAWI, itulah waktu untuk engkau DIAM & BERLALU PERGI....

:: PERFUME FREE DUTI KASTAm PART BERAPA TAK TAU DAH.. ::



Ni lagi perfume yang dah di tempah oleh customer....

Banyak jugak perfume yang aku tak update kat blog ni...amik stok terus pass kat customer..sebab tu la jarang kuar entry perfume ni..hihi..sori ye...

Ape-ape pun, kalau ada yang nak order, boleh emel kat mayzura@spnb.com.my

Stok perfume ni sume adalah pre-order...so, kalau aku ada update stok available, ada la stok yang available.kalau takde tu kene order lain la yek...^^

jom klik sini untuk tengok stok-stok perfume lain..tapi yang dah let go!!hehehe.....

T e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n L I K E e n t r y i n i . .

23 November 2011

:: SURVEY DESIGN BAJU NIKAH JOM ::

Hai..morning!!

Dah bekpes belum??

Aku dah sudah..membantai nasik lemak setiap pagi yang dijual oleh tea lady kat opis..hihihi..

Komfem lemak la aku pas ni..muahaha...

Gurls or guys yang bace entry ni....

Can u suggest blog-blog yang ada design baju nikah yang latest???

Design yang simple but nice....so, takde la baju tu akan terperap dalam almari selepas dipakai sekali...

Sebab aku bercadang untuk tidak menyewa baju nikah...
Credit pic untuk Rizalman


Credit pic untuk Rizalman...mintak share gambar ye..;)

Credit pic untuk Rizalman
hm..peningnye pikir yang ni je..hohoho...

My fren told to me, 'jangan ngade-ngade nak simple sangat!!!!' argh.....

My tailor pulak cakap, 'ko survey dulu design baju nikah yang ko nak tu..' emh....

p/s : jadi lelaki jugak senang...buat baju melayu aje..settle!!!

22 November 2011

:: MENU LUNCH HARI NI.. Y___Y ::

Menu lunch untuk hari ini.....

Roti sapu dengan mentega + sedikit gula yang ditaburkan di atasnye...

Tersangat la layan kenikmatannye...tapi tak larat nak habiskan untuk set kedua...

Padan muka aku..tamak sangat kononnye!!

menu diet la kononnye..setelah berhari-hari aku sumbat aneka makanan dalam perut...sebab semua budak opis kate aku dah kurus..wahahaha....semua benda aku makan tanpa memikirkan diet aku yang sebelum ini..

p/s : sebab tu la badan aku jap kurus jap gomok!!haha...korang lunch ape hari ni??

t e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n  L I K E e n t r y i n i s e k a l i . . .

:: PERCUBAAN PERTAMA TAILOR PROFESIONAL a.k.a KAWAN AKU ::

Ini adalah kali pertama aku mencube hasil tangan kawan aku masa sekolah teknik dulu..

Ekcelli mamat ni adalah student elektrik...zaman kitorang 1 sekolah teknik..dan 1 polisas...

Entah macamane sekarang ni die boleh terjebak menjadi tailor...banyak pulak tempahan tu...yang paling best, kawan aku ni dah resign kerja die n now full time menjahit..

wow...aku pun tak berani nak resign....bak kate die, boleh la bayar umah yang die beli dan bayar kereta-kereta die...

Lumayan jugak kot yer...erk...meh aku tunjuk baju yang dia buatkan untuk aku..

Ni baju kurung modern...die nak aku promosi lagi baju dia buat ni kat opis aku...(tapi aku segan la nak pakai kat opis..terang sangat..T__T  tapi kaler ni aku yang pilih..0__0 )

btw, baju ni ada lining kat dalam..tapi die jahit baju ni macam takde lining...hm..so easy nak iron...tak rase berlapis-lapis pun...selalu aku beli baju siap dengan harga ratus-ratus pun lining tak macam ni..

Kalau ikutkan hati die, lagi grand kot baju ni die nak buat...

Aku je yang tak bagi...takut nak berfesyen sangat...ngehehehe....

So, die menerima tempahan untuk buat kemeja, seluar jugak..customer die ramai tempah baju untuk dinner...

Aku nak bagi link ke FB die pun, die tak banyak display baju-baju buatan die kat situ...

Tapi, kalau nak tanye-tanye die boleh la klik sini..

Untuk info, next year, dia akan bukak butik..dan akan branding nama dia..so, next year mungkin harga dah lain kan...dan sekarang ni pun die dah ada seorang pembantu..tak cukup tangan katenye..

p/s : kalau nak harga baik punye dari die, sebut nama aku ye.. ^_^ mesti dapat disc...

:: WEDDING AGAIN KAT BDR TUN RAZAK ::

Last saturday aku attend wedding my opismet kat Bandar Tun Razak, KL...

Aku sampai agak lambat...

Gara-gara menunggu kawan aku meng'oter' baju aku untuk wedding tu...

Wah....ada specialist tailor kauuuuuu...muahaha........

Tapi aku dah pesan siap-siap kat die...aku tak nak baju yang over sangat...malu nak pakai!!hakhakhak...

makanya terhasil la baju kurung modern like that!

Buat pertama kalinye aku mengexposekan gambar encik tunang dalam blog aku ni..

kikikiki....

btw, selamat pengantin baru ezreen..n selamat bercuti panjang... ^___^

21 November 2011

:: KENAPA NUFFNANG NI BERKIRA DENGAN AKU SEKARANG NI HA?? ::

Sentap betul la aku dengan Si Nuffnang sekarang ni...

Dulu tak sempat habis running lagi amount BE aku, Nuffnang dah tambah lagi BE baru untuk aku..

Sampai 6,7 BE bergerak serentak....

Tapi bile semua BE dah habis tempoh running, takde pulak Nuffnang nak hulur-hulur 1 atau 2 ketul BE...

Haish..ini mendatangkan kemarahan aku ni...

Nak kene mengumpat Nuffnang kat entry ni pulak..tambah dosa aii....huhu..~

:: JOM TENGOK KAREKTOR ANDA BERDASARKAN STATUS FB ::

Tak nak cakap banyak-banyak dalam entry ni...

Sila tengok dan klasifikasikan sendiri..hihihihi.....

p/s : aku suke gelak kan status orang lain..sebab tu aku tak suka update status FB..hahahaha...jahat pulak aku ni..

:: KESIAN BETUL ORANG INDONESIA NI ::

Nasib Baik Ada Bendera Kita Untuk Orang Utan Indon
Sumber Mynewshub

Malas nak komen banyak-banyak kat entry ni...

p/s : dah rasa bagus sangat la tu..ops..ter'emo' pulak..

:: ORDER PERFUME JOM !! ::

Hari ni aku ada buat pre order untuk stock perfume lagi...

Ada sapa-sapa mau lagi..boleh order sekarang dengan emel aku kat mayzura@spnb.com.my

Kalau ada yang rasa nak tengok stok-stok perfume yang aku dah jual sebelum ni boleh klik kat SINI

Okei..jom order sekarang...=)

:: Anak Michael Jackson Mempunyai saudara Di Malaysia ::

Hahaha..nak gelak dulu sebelum korang gelak..boleh?????

Ni aku dapat dari sumber email....

Salah seorang anak mendiang Michael Jackson iaitu Prince Michael sudah meningkat dewasa.Kembali kepada beberapa tahun yang lepas , Prince Michael yang masih budak still nampak comel dan ramai yang pertahankan bahawa Michael Jackson sememangnya bapa kandung kepada anak-anak beliau.Kini , Prince Michael sudah meningkat dewasa , ada awek dan yang terkini, imej beliau mirip selebriti terkenal di Malaysia.
Bertuah sungguh selebriti tersebut sebab anak Michael Jackson tu.Kiranya , kalau tak dapat nak jadi seperti Michael Jackson, dapat mirip seperti anak beliau pun sudah cukup.
Harus diingat , selebriti ini bukan calang-calang orang.

p/s: no comment... ^^

:: HEADER BARU & FREE.. MAU TAK? ::

Last week dapat emel dari blogger Ayesha...

Dia kata dia ada buatkan banner baru untuk aku..hihi..

Dah guna pakai pun....untuk menghargai penat lelah die buat header untuk aku..aku pun tak ada masa nak buat header ni bagai...untuk makluman, header sebelum ni pun die jugak buat kan untuk aku..masa bw kat entry die jumpe header tu..hihi

Rajin betul kak Ayesha ni buat kan header untuk aku..hihi..time kasih kak.. =)

20 November 2011

:: RASA NAK JJCM ::

Bosan lah..macam nak JJCM...

Korang ada suggestion tak tempat best???

Tapi area KL la..

Sila jangan letak tempat yang jauh-jauh ye...

Hehehe..~

19 November 2011

:: HEPI BESDAY LAGI KAT SEMUA STAFF ::

Untuk kali keduanya, bos sambut besday staff lagi tahun ni...

Hehe...untuk kali pertama masa besday aku....hihi...

Untuk melihat gambar edisi pertama , tengok kat sini..

Untuk kali kedua, ni la kek nye..


Muke-muke bosan dengar big boss cakap pasal keje dan tak sabar nak ngap kek!

p/s : tapi kek ni memang sedap..nyummy..!

18 November 2011

:: NASI LEMAK SEDAP KAT DESA PANDAN JE ::

Sekarang ni dah ada port baru untuk makan...

Bile petang-petang lepas balik keje je mesti singgah dulu...

Nasik lemak die terbaik wooo......

Si tunang pulak siap mintak nasik tambah...tak gemuk jugak kamu ni, tak tau la..grr..~


Aku pulak....mengorder mee rebus...okei la..sedap jugak...


Kedai die tepi jalan je.simple je..tapi boleh tahan ramai jugak la yang datang makan kat situ..

Kadang-kadang aku lagi suka makan kat tempat macam ni...lagi sedap dari makan kat food court Jusco..

Erk...kenape food court Jusco?muahahaha... ;p tak tau tak tau....^^

Kedai ni dekat dengan Esso Desa Pandan tu...

Sape-sape nak try, boleh la g kedai ni...petang sampai malam..kot-kot terserempak dengan aku dan en. tunang, jangan lupe tegur....hehee...peace!

p/s: kedai ni bersih..

:: MACAMANE AKU NAK MAKEUP NEUTRAL MACAM KO HA?? ::

Baru ni ada member opis tanye aku....

Macamana aku makeup so neutral...just nice je...hehe....

tembamnye..muahaha...gambar tengah tahun ari tu..
Aku nak ajar pun tak reti jugak...sebab walaupun aku ada pegi class makeup dengan Jurumakeup artis sebanyak 2x, tapi aku makeup ikut suke ati aku jugak...theheheee.....


Aku tak suka makeup yang terlalu tebal..so, aku cadangkan die menggunakan foundation BB Cream Maybeline macam yang aku pakai..hehehe...pasti puas hati..

Tu je la tips aku..boley?hehehe......

p/s:aku bukan duta produk..ngehehehe....

:: DAH EHEm2 BELUM?INGAT NAK BUAT CIK NI JADI MENANTU ::

Nak gelak guling-guling kat lantai opis ni rasenye..muahaha..

Semasa sedang menjalankan tugasan aku tadi....aku dapat call ada orang Terengganu datang nak amik job..

Aku pun prepare doc berkaitan...

Aku g jumpa dia dan buat muka yang sangat serius...keje kene serius kan...^^

Sebelum aku mula bagi tau ape die kene buat, ada seorang pakcik tu tanye...

"Cik, dah ehem ehem??" sambil merapatkan dua jari telunjuk kiri dan kanan..

Aku pun..."ehem...belum..tapi bakal... kenape?? "

"Ingat nak jodohkan encik dengan anak saya.. "

Aku pulak?? Gulp...  

Terus aku pandang muka anak dia yang tengah duduk mengadap aku..

Anak die buat pandangan menggoda kat aku seyh!! Tapi, sori, mak tak tergode noqs...wekkk.....

p/s :jom vote untuk Mamamondoq kat SINI..

:: PERNAH PANJAT BROGA HILL?? RINDU NAK PERGI LAGI.. ::

Gambar sekadar hiasan..masa panjat broga hujung tahun lepas
Pernah panjat broga hill tak sambil tengok pemandangan matahari terbit...pheww...

Best...

Aku dah pegi sane untuk kali yang ke.....baru sekali...thehehehehe.... ^^

Best.bile dah sampai atas hilang semua penat masa mendaki...

Aku just join aktiviti tu bersama geng-geng club kereta En.Tunang...

Gerak ke Broga Hill dari Taman Tasik Permaisuri area 4am...pukul 5am dah start mendaki...

Best duduk kat atas tu..sejuk..tapi sebab serabut sangat ramai sangat manusia dan berbagai-bagai kaum tu, pukul 8am dah gerak turun...

Dalam 11.30am dah sampai umah..mandi-mandi terus pengsan sampai pukul 6pm.

Kalau nak tau, sebelum panjat broga tu semua orang tak tido..thehehee...


:: MALAYSIA MENANG!! ::

Tengok bola tak malam tadi?
Malaysia menang kan.
Hihihi...

Sekian.~
Sambung buat keje jap... ^_^

CONTEST : GET THE LOOK WITH MADAMMONDOQ!!


Ini adalah kali pertama aku join contest by Madammondoq...baru je follow blog Madammodoq ni beberapa minit yang lalu lepas nampak pasal contest ni..hihi...

Berdasarkan pengamatan aku...ececeh...hehehe..Madammondoq buat contest ni sempena die terpilih untuk top 4 Contest Video Maybelline...

So, kalau nak join contest tu kenelah vote dulu untuk video Madammondoq...aku pun dah vote beberapa minit yang tadi....korang dah ke?

mehla vote video Madammondoq neh..klik kat SINI untuk vote ok..do support her!!! boleh vote setiap hari..hari-hari bukak fb kan..so, hari-hari la kite vote video ni okei..

Mesti ramai yang suke makeup jugak kan...macam aku ni ha....hehe...sangat sesuai la untuk korang tengok video GI Jane ni..mana lah tau dari comot boley jadi comel lepas tengok video Madammondoq tu.. ^_^

macam aku cakap tadi, kalau dah jadi top 4, mestilah ada 4 video kan...korang just vote untuk video yang ada nama GI JANE..erm...kenapa GI JANE ye Madamondoq? Hihihi...

Kebetulan jugak, aku memang kehabisan mascara ni..alangkah bahagianye kalau tiba-tiba Madammondoq menghadiahkan aku mascara Maybelline tu...sebab aku memang banyak pakai product Maybelline..anggun gitu bulu mate aku melentik untuk ke pejabat..haha..sila jangan muntah..=p

Hadiah-hadiah yang ditawarkan pun sangat menarik tertarik memang daboommm.....klik kat banner di atas untuk tengok hadiah yang Madammondoq nak bagi dan lebih detail lagi syarat-syarat untuk join contest ni...

Hadiah Contest ini ditaja bersama Tetikusrusak.net dan HazmanFadzil.com

:: TAZKIRAH BILA KAMU.. ::

Bila tubuhmu lesu dan hilang semangat.. ALLAH tahu betapa kamu telah mncuba sedaya upaya..

Bila tangisanmu berpanjangan dan hatimu kedukaan.. ALLAH telah mengira setiap titis air matamu..

Bila dirimu telah terlanjur melakukan dosa.. ALLAH sentiasa menunggu taubatmu..

Bila kau telah mencuba segalanya tetapi masih tak berhasil.. ALLAH mengumpulkan segalanya untuk satu saat yang tak terduga..

Bila hatimu telah mengecapi kemanisan iman.. ALLAH telah berada hampir padamu untuk kurniakan kejayaan hakiki.. Hidup ini indah jika brsama ALLAH

17 November 2011

:: DAH LAMA TAK PAKAI CONTACT LENSE...BETUL KE CONTACT LENSE MERBAHAYA? JOM KONGSI::

Gambar adalah sekadar hiasan semata-mata...hik3....(suke-suke ati je mamat ni amik gambar aku tengah touch up bedak..cess~ )

ni gambar masa aku attend event bersama TPM kite kat Merlimau tahun ni kot..lupe la..sebab gambar ni kidnap dari kamere company..

Dulu aku rajin jugak menggunakan contact lense ni untuk kerja luar...

Boleh pakai spek itam..muahahaha...

Tapi sejak tukar sepk baru ni, macam malas pulak nak hapdet contact lense yang baru....

Ada yang kata tak elok untuk mata....nanti mata rosak la..merah la...

Tapi ada jugak yang kata, tak ada masalah as long  as penjagaan contact lense tu dititik beratkan...

Betul jugak kan...em....

p/s : ada pengalaman dengan lense?jom share dengan aku.sharing is caring kan dear... ^^

:: BATU SEREMBAN KE BATU SEREMBAN?? ::

Ngehehehe..tajuk entry yang nampak macam sama..tapi tidak sama bunyiknye..

Pernah dengar tak permainan tradisional batu seremban atau batu seremban?hehe...

Ala..yang main timbang-timbang batu tu....

Dulu masa sekolah rendah, rajin jugak main batu seremban ni...

Sekarang ni, melayan anak-anak buah pulak main...

Tengok sape lagi hebak....

komfem la makcik dorang yang hebak..haha...

Sebab tangan macik die je dah besar macam gajah...asal timbang je komfem dapat full mark...

berbulu je anak buah aku tengok aku main...

Lepas aku timbang, aku timbang lagi..pastu aku lagi...lagi dan lagi....

hahaha.....

p/s : ape permainan tradisional yang korang selalu main masa kanak-kanak dulu?

:: RM120 BUAT BELANJA.SAPA TAK NAK?? ::

Gembirenye di hati bile si tunang kata nak bagi duit belanja sebanyak RM120.senyum lebar sampai telinga..
Tiap-tiap bulan sehingga kawen nanti mungkin akan bertambah jumlahnya..lala..~

Beliau letak je duet atas meje..
Hilang terus senyuman aku yang manis tadi...
Terus berkerut dahi dengan mulut aku ni...

Ni duet lebihan beliau bercuti kat Bangkok hari tu!!!
Ciss!! kalau tukar dlm RM lebih kurang RM10..huh~

:: EHEM... GADIS, PEREMPUAN, WANITA..JOM BACA NI ::

:: PROMOT BLOG PART 8 ::

Ni 5 blog yang terakhir untuk di promot..
Jom jengah blog dorang.. =)
Klik banner untuk terus ke blog mereka..
Untuk blog-blog yang sebelum ni klik link kat bawah ni je..
Cik Fyeza
OMG!! aku pun minat mamat ni..tersentak jantung aku bile bukak blog ni nampak wajah itu..hik3...


♥WelcomeToMySillyLife♥
Farithzahanim

**~♥♥My l!fE my SoUl♥♥~**
Azmina
Done!!
Rasenye dah habis semua di promot..
Terima kasih di atas sokongan korang semua untuk segmen ni.. ;)

p/s: yang takde header tu sebab tak boleh copy header banner korang...so, i just put ur link here.. ^^

:: PERLU KE LUAHKAN SEMUA DALAM STATUS FB KORANG?? ::

Gaduh dengan boipren / girlpren..update status kat fb..menci..nyampah..bodoh..gile...
Bile tengah bahagia dengan boipren / girlpren..update jugak kat status kat fb...sayang lap u ketat-ketat..kekasih awal dan akhir....wekksss...=p


Jangan hengat semua orang nak baca semua masalah rumahtangge korang..
ops...kalau ada yang terasa mintak maaf..hopefully takde la golongan macam tu ye...
Sebab aku adalah golongan yang rase nak sound je orang yang suke update status pasal masalah rumah tangga dan hal dalam kain tu..tapi, nak kene jaga ati orang jugak kan..
Tak payah la memburukkan orang lain dengan mencaci maki kat fb..

p/s: kat list fb aku adala 3,4 orang golongan macam tu..rase nak remove je dorang ni..

Yaiee... PENCARIAN BLOGLIST blog ni



Aku telah dijemput oleh owner blog ni untuk join bloglist die....
So, aku terima la jemputan ni..ececeh.... ;)
Time kasih jemput Cik May ye..

p/s : kalau nak jooin, klik la kat banner di atas...peace yeow! hik3.. ^^

:: PROMOT BLOG PART 7 ::

5 blog lagi dipromot untuk entry awal pagi ni...Just click kat banner mereke untuk terus terjah blog dorang.. ^^
Untuk tengok part sebelum ni boleh klik link di bawah okai..?
- PART 1  -  PART 2  -  PART 3 -  PART 4  -  PART 5 -  PART 6

myu
Myu

FANTASIE HiDup KaMi
Nidia

Eida

HYBRID THEORY
Akma

the lovedalicious blog!
Nazrul & ??? tak dapat nak tengok blog ni sepenuhnye..sebab dah kene block dengan shoutmix die yg besar giller.. ;)
JOM TERJAH!!!
Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page