3 November 2011

:: PERFUME FREE DUTI KASTAM YANG MASIH AVAILABLE ::


Ni sume perfume yang masih available..lain-lain brand kene order dulu ye...;)

untuk entry perfume sebelum ni tengok kat sini..

p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

**sape yang nak order perfume, boleh emelkan terus..tapi aku akan collect stok by next week..after raya haji...**

t e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n L I K E e n t r y i n i . .

2 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page