1 November 2011

:: NASIK GORENG SPECIAL HYDRO ::

Tengah lapar-lapar ni, teringat nasik goreng hydro yang aku makan masa kat Penang last week.. Ape la punye sengal staff Hydro Hotel tuh sampai makanan tak cukup...
Booking untuk 11pax..die prepare untuk 8pax...
Dah la lapar teramat selepas menonton presentation yang agak tak cool dari kontraktor-kontraktor IBS tu..
Pukul 3pm baru nak lunch..mane la tak macam singa kelaparan aku pandang staff Hydro Hotel tu..

Tapi, nasik goreng tu ada tempeyek pulak..pelik aku...dah la penuh lauk dalam sepinggan tu..
erk...sebenarnye aku yang tak reti makan banyak lauk serentak...T____T

Komen dari aku selaku mastercheff untuk menu tu..okei..sedap sebab aku lapar gile...
Ape menu lunch anda pulak? ^__^

T e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n L I K E e n t r y i n i . .

4 comments:

  1. menu lunch sy ari ni..KFC! huhuhu bos banje =) errr tp xpenah jumpe plak nasi goreng wif tempeyek..huhuhu

    ReplyDelete
  2. uish..mnarik siott pic tuu..
    haha..husna pon tgh lpar nie x mkn g..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page