Pink Diamond

4 November 2011

:: NIAT PULANG KE KAMPUNG MALAM NI TERGENDALA.. T__T ::

Bos aku ni suka buat surprise...tak suka tau... --> nada gedik...muahaha....
Petang ni kene gerak ke Trolak...ada event kat sana...

Should be, malam ni dah ada kat kampung menjadi mem besar kepada anak-anak buah aku..wahaha.. =D
Tapi, terpaksa tangguh pulak..
Nak bertolak ke Trolak petang ni...entah pukul berapa pulak boleh sampai sana dan balik KL pulak...hadoii....

p/s: mujur la incek tunang okei je bile aku bagitau dapat task dari bos ni..sebab kejadian sama macam ni dah berlaku masa nak balik kampung untuk raye puasa hari tu..untuk bace picit [INI] ..Perak..here i come..penuh lemah longlai rasenye..

7 comments:

  1. takpe, barula rasa mcm perantau sikit. hihi

    ReplyDelete
  2. slmt dtg ke trolak perak =)

    kmpg i okeh! haha

    ReplyDelete
  3. jom join

    http://alvas-87.blogspot.com/2011/11/alvas-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. huhu...sabor jela..keje pun pnting jugak kn....

    ReplyDelete
  5. sabaq may..

    smg selamat sampai ke kpg ya? :)

    selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page