Pink Diamond

3 November 2011

HASRULHASSAN.COM - Kejayaan Manis Blog Saya


Klik Banner untuk join...

Kejayaan manis blog aku adalah bila secara tiba-tiba ada berpuluhan orang tengah tengok blog aku..
Hihihi..untuk blogger yang masih baru macam aku dan blog yang tak seberapa ni, bile tengok ada 40 orang tengah view dalam masa serentak, mestila perasaan amat jakun itu timbul dari sanubariku..tiba-tiba ayat jadi macam ni..^^

Entry yang berjaya menarik ramai pembaca itu adalah pasal wedding BFF aku dengan retis..untuk tengok, klik kat SINI..

Yang paling best lagi, entry tu dah menarik blogger otai BA untuk letak link blog aku kat entry dia...kalau tak percaya tengok kat SINI pulak..

aku rase tu la viewer paling tinggi pernah aku dapat sepanjang baru beberapa bulan dengan dunia blog ni..sekian terima kasih...eceh..macam buat surat rasmi pulak..;p

t e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n L I K E e n t r y i n i . .

4 comments:

  1. Alhamdulillah dan Tahniah..selamat berbloging ye. Semoga sentiasa maju.

    Salam kena datagn dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  2. bestnyaa... kita xpenah rasa perasaan cm tu ;) GUDLUCK dear ^^

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Semoga akan mencapai kejayaan yang lebih besar. Dtg dari segmen yang sama. Followed.

    ReplyDelete
  4. Tahniah atas kejayaan... happy blogging...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page