24 November 2011

:: PERFUME FREE DUTI KASTAm PART BERAPA TAK TAU DAH.. ::



Ni lagi perfume yang dah di tempah oleh customer....

Banyak jugak perfume yang aku tak update kat blog ni...amik stok terus pass kat customer..sebab tu la jarang kuar entry perfume ni..hihi..sori ye...

Ape-ape pun, kalau ada yang nak order, boleh emel kat mayzura@spnb.com.my

Stok perfume ni sume adalah pre-order...so, kalau aku ada update stok available, ada la stok yang available.kalau takde tu kene order lain la yek...^^

jom klik sini untuk tengok stok-stok perfume lain..tapi yang dah let go!!hehehe.....

T e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n L I K E e n t r y i n i . .

3 comments:

  1. byknyaaa....confirm tiap saat wangi jer...hahaha

    ReplyDelete
  2. murah rezeki bakal pengantin ni =)

    ReplyDelete
  3. brand diesel takde ek? kite suke bau diesel ;)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page