Pink Diamond

14 November 2011

:: B2B KENA PILIH MAK ANDAM YANG BETUL2 ADA KOMITMEN!! JGN JADI MACAM NI!::

Last saturday, aku balik ke Kuantan untuk attend wedding bff aku, ziela @ kak long @ amoi..
Ha..banyak betul nama beliau..hihi..

Ni kisah sedih kawan aku yang kawen tu la....
Boleh pulak mak andam die ni macam hampeh..
Makeup tu okei..comei...
Tapi, pukul 9  nak nikah, pukul 9 die sampai..ape cer???muncung je kawan aku g nikah kat Masjid Permatang Badak, Kuantan.

Tak cukup tu, sepatutnye malam tu ada malam berinai after nikah,tapi tak jadi sebab pelamin tak siap lagi!
Dengar cite dari makcik-makcik die pun aku dah rase geram..

Masa nak bersanding pun ade kisahnye jugak...
Mak andam tu sibuk dengan telefon die...
Bergayut dari pengantin laki belum sampai umah..sehingga lah dorang dah bersanding kat pelamin...
Masih lagi on call..aduhai...
Aku tengok je..kawan aku dah muncung lagi..tapi terpakse senyum kan..orang ramai tengah tengok..
Sedih..
Member blurr je atas pelamin tak tau nak buat ape..aish..
gambar amik dari FB fiza..
Ape-ape pun, majlis dah selamat dan lancar..
Semoga berbahagia walaupun stress dengan mak andam..hihi...

p/s:hopefully mak andam aku tak begitu...aminn...

T e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n L I K E e n t r y i n i . . .

7 comments:

  1. nanti may pun kena pilih yg leklok tau :)

    ReplyDelete
  2. masa sy kawen ari tu pun sakit hati sgt ngan mam andam..masa nak deal ngan dia,dia kata dia cuma ambik sehari sorang jer penganti..tp bila masa sa nak sanding..sy dpt th smp 4 org pengantin dia ambik..apa lg terkejar2 la..sakit hati duk nunggu..dah tu pulak..pelamin siap kul 4 pagi..bayangkan 11 pg sy nak akad nikah..esoknya bengkak mata..lepas sebulan sy kawin..tetiba2 dia kol hubby sy mintak nak pinjam duit..cisss gile punye mak andam..

    ReplyDelete
  3. esiannya ..tapi takpe lhaa majlis dah blangsung hehee taniah ya untk dia :)

    ReplyDelete
  4. kecian,xptt tol mak andam tu,byar half jek kt mak andam cmtu,.hik3 :)

    ReplyDelete
  5. awat cam tu
    tak boleh lah kan
    awak dah amik duit org
    buat sambillewa plak

    ReplyDelete
  6. kesiannya..kena pilih betol2 bab ni..tny pendpat yg da sudah2 biar xkena cam gini la

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page