Pink Diamond

18 November 2011

:: NASI LEMAK SEDAP KAT DESA PANDAN JE ::

Sekarang ni dah ada port baru untuk makan...

Bile petang-petang lepas balik keje je mesti singgah dulu...

Nasik lemak die terbaik wooo......

Si tunang pulak siap mintak nasik tambah...tak gemuk jugak kamu ni, tak tau la..grr..~


Aku pulak....mengorder mee rebus...okei la..sedap jugak...


Kedai die tepi jalan je.simple je..tapi boleh tahan ramai jugak la yang datang makan kat situ..

Kadang-kadang aku lagi suka makan kat tempat macam ni...lagi sedap dari makan kat food court Jusco..

Erk...kenape food court Jusco?muahahaha... ;p tak tau tak tau....^^

Kedai ni dekat dengan Esso Desa Pandan tu...

Sape-sape nak try, boleh la g kedai ni...petang sampai malam..kot-kot terserempak dengan aku dan en. tunang, jangan lupe tegur....hehee...peace!

p/s: kedai ni bersih..

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page