Pink Diamond

25 November 2011

::GA : NAK TUPPERWARE FREE?? SAYA NAK!! ::


Nak join 1 GA dari Shikin Amir Tupperware ni....

Aku nak support GA yang Shikin Amir Tuppaware buat ni dan nak jugak tupperware tu..hihi...lame tak join GA sekarang ni..

p/s : kalau nak join, klik je banner tu..ops..banner tu aku copy je dari blog beliau..hehe...sebab takde pulak syarat kene letak banner ke ape..^__^

2 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page