Pink Diamond

17 November 2011

:: PROMOT BLOG PART 8 ::

Ni 5 blog yang terakhir untuk di promot..
Jom jengah blog dorang.. =)
Klik banner untuk terus ke blog mereka..
Untuk blog-blog yang sebelum ni klik link kat bawah ni je..
Cik Fyeza
OMG!! aku pun minat mamat ni..tersentak jantung aku bile bukak blog ni nampak wajah itu..hik3...


♥WelcomeToMySillyLife♥
Farithzahanim

**~♥♥My l!fE my SoUl♥♥~**
Azmina
Done!!
Rasenye dah habis semua di promot..
Terima kasih di atas sokongan korang semua untuk segmen ni.. ;)

p/s: yang takde header tu sebab tak boleh copy header banner korang...so, i just put ur link here.. ^^

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page