2 November 2011

:: PERFUME FREE DUTI KASTAM LAGI!! ::

Morning to all readers!!hehehe..seperti biasa..entry kene perasan ramai yang baca blog ni..^____^
Hari ni nak hapdet lagi pasal perfume yang dah di let go dan akan let go!! ;)





ni reserve untuk dayah a.k.a anak en.yusni


miniature yang masih available

ready untuk pos ke putrajaya for Yna
SEMUA PERFUME DI ATAS TELAH DI JUAL

p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

**sape yang nak order perfume, boleh emelkan terus..tapi aku akan collect stok by next week..after raya haji...**

7 comments:

  1. cik may...madam dah email...under lindaherdani@utem.edu.my

    ReplyDelete
  2. Do you love books?A lot?
    WHy don;t you try this giveaway :D Good luck!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/11/october-gift-away-by-azreenchan.html

    ReplyDelete
  3. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow....follow pakjoe blk tau

    ReplyDelete
  4. wah..banyaknya. tapi saya ni krg skit perfume ni. biasa pakai Dashing je. hehe. kuno skit.

    ReplyDelete
  5. pakjoe nk 1 tpi pakjoe nk free la hahahaha lawak ja

    ReplyDelete
  6. teruja dear pakai perfume :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page