Pink Diamond

19 November 2011

:: HEPI BESDAY LAGI KAT SEMUA STAFF ::

Untuk kali keduanya, bos sambut besday staff lagi tahun ni...

Hehe...untuk kali pertama masa besday aku....hihi...

Untuk melihat gambar edisi pertama , tengok kat sini..

Untuk kali kedua, ni la kek nye..


Muke-muke bosan dengar big boss cakap pasal keje dan tak sabar nak ngap kek!

p/s : tapi kek ni memang sedap..nyummy..!

1 comment:

  1. kek je ke?
    kalo kat tempat i, buat kenduri lunch!
    LOL

    muke2 bosan dgr bos membebel=priceless...bos sampai bila2 tak tahu ....

    to my blog - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page