Pink Diamond

21 November 2011

:: Anak Michael Jackson Mempunyai saudara Di Malaysia ::

Hahaha..nak gelak dulu sebelum korang gelak..boleh?????

Ni aku dapat dari sumber email....

Salah seorang anak mendiang Michael Jackson iaitu Prince Michael sudah meningkat dewasa.Kembali kepada beberapa tahun yang lepas , Prince Michael yang masih budak still nampak comel dan ramai yang pertahankan bahawa Michael Jackson sememangnya bapa kandung kepada anak-anak beliau.Kini , Prince Michael sudah meningkat dewasa , ada awek dan yang terkini, imej beliau mirip selebriti terkenal di Malaysia.
Bertuah sungguh selebriti tersebut sebab anak Michael Jackson tu.Kiranya , kalau tak dapat nak jadi seperti Michael Jackson, dapat mirip seperti anak beliau pun sudah cukup.
Harus diingat , selebriti ini bukan calang-calang orang.

p/s: no comment... ^^

8 comments:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page