Pink Diamond

17 November 2011

:: DAH LAMA TAK PAKAI CONTACT LENSE...BETUL KE CONTACT LENSE MERBAHAYA? JOM KONGSI::

Gambar adalah sekadar hiasan semata-mata...hik3....(suke-suke ati je mamat ni amik gambar aku tengah touch up bedak..cess~ )

ni gambar masa aku attend event bersama TPM kite kat Merlimau tahun ni kot..lupe la..sebab gambar ni kidnap dari kamere company..

Dulu aku rajin jugak menggunakan contact lense ni untuk kerja luar...

Boleh pakai spek itam..muahahaha...

Tapi sejak tukar sepk baru ni, macam malas pulak nak hapdet contact lense yang baru....

Ada yang kata tak elok untuk mata....nanti mata rosak la..merah la...

Tapi ada jugak yang kata, tak ada masalah as long  as penjagaan contact lense tu dititik beratkan...

Betul jugak kan...em....

p/s : ada pengalaman dengan lense?jom share dengan aku.sharing is caring kan dear... ^^

4 comments:

  1. atie rasa as long as kita jg btl2 lense tu, ok je kot... atie pon gune gak.. hehe... stkt ni alhamdulillah, ok lg...

    cik may, nk tnye sekali kat cni... perfume ade lg x?

    ReplyDelete
  2. hr tu jmpa doc, die ckp lau org yg powe tinggi lebih sesuai pki lense sbb kirangkan tekanan mata.. tapi kena jaga dgn baik la..

    ReplyDelete
  3. hey bg miS mmg btoi ta elok tapi if kita jage lens tu elok2..haa kan selamat mata tu but jgn pakai slepas lens tu tmt tmpoh dia..t bahana mata merah..miS pun pkai lens coz mata mis kurang jelas(rabun skit)ngee~

    ReplyDelete
  4. huuh, tikah ade dngr org ckp xelok pakai contact lens nie..nnt lama-lama mata blh rosok..hee :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page