Pink Diamond

29 November 2011

:: KUPON MANJAKAN DIRI KAT SPA ::

Hai!! ari ni tersangat sibuk memberi perhaian kat kerja aku sampai tak sempat nak hapdet blog...
Masuk-masuk opis je terus buat keje walaupun belum pukul 8:30am lagi..gigih aku bekerja ari ni...

Banyak cite nak hapdet kat blog ni memandangkan cuti 3 ari baru ni kan...
hehehe....

Last week aku ada print coupon disc untuk manjakan badan kat spa Heal & Beauty Centre...
Spa tu pun dekat je denganumah aku..kat Desa Pandan..
Aku print 2 coupon...untuk relaxing sauna n bath foot..


 Harga asal untuk sauna tu RM35..aku dapat RM7...and untuk bath foot pulak dapat RM5 daripada RM15..berbaloi-baloi tak?hehehe...

p/s : ada sape-sape nak g spa  ni?jom g dengan aku..hihihihi...


1 comment:

  1. jelez la ngan orang dok kawasan kolompo,, muja kat klate,, susah nak dapat offer dari klate yang nuffnang or ape2 yang kat milkadeal tu,, tak pernah dapat pun ,,,uwaa!!!

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page