23 November 2011

:: SURVEY DESIGN BAJU NIKAH JOM ::

Hai..morning!!

Dah bekpes belum??

Aku dah sudah..membantai nasik lemak setiap pagi yang dijual oleh tea lady kat opis..hihihi..

Komfem lemak la aku pas ni..muahaha...

Gurls or guys yang bace entry ni....

Can u suggest blog-blog yang ada design baju nikah yang latest???

Design yang simple but nice....so, takde la baju tu akan terperap dalam almari selepas dipakai sekali...

Sebab aku bercadang untuk tidak menyewa baju nikah...
Credit pic untuk Rizalman


Credit pic untuk Rizalman...mintak share gambar ye..;)

Credit pic untuk Rizalman
hm..peningnye pikir yang ni je..hohoho...

My fren told to me, 'jangan ngade-ngade nak simple sangat!!!!' argh.....

My tailor pulak cakap, 'ko survey dulu design baju nikah yang ko nak tu..' emh....

p/s : jadi lelaki jugak senang...buat baju melayu aje..settle!!!

9 comments:

  1. susah tu baju nikah nak dijadikan baju yg boleh di pakai di kendian hari..huhuhu.....

    alaaaaa..
    buat je vogue2
    tak guna tak pe
    simpan buatk enangan
    kenangan tu yang penting

    ReplyDelete
  2. simple but elegant,, tu yang penting,, hehe

    ReplyDelete
  3. jadi lelaki pun susah gak...nak2 yg baju pompuan die kene support...
    hahahaaa

    to my blog - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  4. baju nikah nie, kalo masuk butik memg byk boleh jumpa. ada yg memg diorg sediakan tuk nikah. sy pun beli ready made utk baju nikah, pas nikah boleh pakai ag hehehehehe..berbaloi beli mahal2 dan boleh pakai semula, dr beli mahal2, simpan je dlm almari.

    ReplyDelete
  5. yang last tu cantek nampak elegan dan suweeettt

    ReplyDelete
  6. yg bawah sekali nice dear :)

    ReplyDelete
  7. susah gak kan bab2 kahwin nih...macam2 nak prepared..nak cincai2 t org kata kita style xkisah,.,,nak vogue2 t org kata terlajak hover,,,aduh susah gak la...haha3

    ReplyDelete
  8. saya suka kan gambar last boleh. dah lama simpan untuk buat baju sendiri macam tu~

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page