Pink Diamond

4 November 2011

:: LIDAH MELECUR SEBAB KAYA BALL JUSCO!!! ::

Gud morning to all readers!! **erk...ada orang bace ke...T___T  **

Petang semalam sangat excited nak gi Jusco sebab JCard Members Day...
Sampai kat sana je dah berduyun-duyun manusia..nak carik parking agak la lama...
Tapi sebab eksaited giler nak shoping, (baru reg ahli JCard even dah 3 tahun dok KL kuar masuk Jusco..huahua...) aku redah jugak...incek tunang layan kan aje aku ni..

Tq google..;)
Plan nak beli seluar and sandals je...tapi aku tengok orang nak masuk fitting room pun beratur...
Tak cukup tu, berebut-rebut amik baju seluar yang tengah tergantung...aku dah serabut amat....nak balik!! erkh...

Aku g Vincci pulak...memang la sane disc 50%..70%...tapi semua old fashion.yang latest-latest semua dah masuk store kot....pun orang ramai bertolak-tolak kat dalam tu..adeii...

Terus kol incek tunang yang gi surau..ajak die balik...die pulak boleh ajak pusing-pusing lagi tengok baju...dengan ayat, "dah penat carik parking,tak kan nak balik kot.shoping la lagi sampai pagi esok.."  Grr..~ aku pulak kene ikut die tengok beg, barangan elektrik, kereta....pffttt....

Hasil dari shopping malam tadi, aku dapat beli kaya ball je...kikikiki..=p sebab eksaited giler nak makan, terus cucuk kaya ball masuk mulut...mula-mula cool...pastu..."omak kau panasnye..!" terus kuarkan dari mulut..melecur lidah aku..aku ingatkan dah suam..hot lagi rupenye kaya ball ni..
tq google bagi gambar ni.. ;p


p/s : moral of the story, jangan gelojoh bile makan.nanti jadi macam aku..huwaaaa......:'(
satu lagi, tak semua barang masa sale tu murah...sebab beberapa hari sebelum Jcard aku dah pegi Jusco untuk survey beg roda..hari tu aku pegi, RM350..datang lagi time Jcard dah jadi RM390 untuk beg dan jenama yang sama...tapi tambah tag disc la kat situ...

t e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n L I K E e n t r y i n i . .

6 comments:

  1. Dan sebelum makan baca Bismillah...

    Neway psl sale ni usah cayer sgt, byk jugak barang2 yg dinaikkan harga kemudian dipotong balik harga tu so sama jer mcm harga asal blk...


    Follow sudah, komen sudah, klik iklan pun sudah...
    Jom singgah sini pulak... =D

    http://takbest.blogspot.com/2011/11/apple-macbook-air-percuma.html

    ReplyDelete
  2. Seringkali bila ke tmpt yg diskaun saya lebih berminat dengan brg yg tiada diskaun, jadi kdg2 diskaun itu tidak bererti buat saya.

    ReplyDelete
  3. hehe... cam sedap je tu...

    ape2 pun kamu di tag di sini...

    http://mutiaralife.blogspot.com/2011/11/11-tagged.html

    tq...

    ReplyDelete
  4. Tu la, sapa soh mkn panas²...hehehehe...

    Tak sanggup dah nak gi members day sale, sesak sgt.

    ReplyDelete
  5. huhu..pnah tkene gak...sbb xsbr sgt nk menikmati kaya ball katenye :p

    ReplyDelete
  6. memang pedih lidah kalau melecurkan..sabar je..huhu..slalu gak dengar org cakap, sale xsale sebenar.huhu.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page