Pink Diamond

10 November 2011

:: PERFUME FREE DUTI KASTAM ::


STOK DI ATAS TELAH HABIS DIJUAL..
Ni sume perfume yang masih available dan telah dijual..lain-lain brand kene order dulu ye...;)

untuk entry perfume sebelum ni tengok kat sini..

p/s: nak order tak?nak list perfume yang aku ade?nak tau harge??(memang murah giler) korang emel je kat mayzura@spnb.com.my  . aku akn forward list kat korang..& cara pembayaran..emel tu je aku rajin bukak time keje...saje tak letak harga kat sini sebab tak nak ade orang lain amik kesempatan pulak..

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page