Pink Diamond

13 June 2012

Nasik goreng kampung for today!

Taip entry laju-laju..sebab dah lame sangat tak mengupdate blog..2 hari tak update ku rasekan seperti 2 bulan..pheww...kekanganan masa betul aku rasa sekarang ni..ari2 balik kerja malam.macam keje kilang dah rasenye..

Tapi pagi ni sempat sediakan breakfast untuk incik suami..nasik goreng kampung!mudah dan ringkas.serta neslo suam untuk ilangkan tercekik..hihi..

Bangun awal sikit untuk menggoreng sebab bahan-bahan dah disediakan mlm tadi..cume tambah udang kering dan ikan bilis dalam tumisan ntuk bagi lagi rase kampung tu..

Korang breakfast ape pagi ni??

posted from Bloggeroid

14 comments:

  1. saya belum bfast..bgs may ni..pg2 bt sarapan utk suami :) harap2 sy pun serajin may nnt :))

    ReplyDelete
  2. wah my fav..nasi grg kampung! wina suke letak ikan bilis & kangkung ;-)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum May...sedapnya sarapan nasi goreng kampung buat yg tersayang yer...:)

    ReplyDelete
  4. Sedaappnyer may...

    May, budak2 office nak tgk album kawen.. Dah ckp kat wan dia suh mintak ngan may.. ;)

    ReplyDelete
  5. sedappp enc suami makan ye..

    ada sayur kangkung lg sedapp.

    ReplyDelete
  6. naper tak letak kankung , mak CP cakap kalaw takde kangkung , tak lengkap , hehehe ~

    ReplyDelete
  7. pagi tadi nenek sedara hantarkan sarapan nasi lemak utk anak2 (ai sarapan roti dengan air suam je)

    ReplyDelete
  8. dapnya... peberet ni... kalau msred masak buh ciliapi bebanyak...

    ReplyDelete
  9. Nasi goreng pujaan hatiku. Hehe. Sedap

    ReplyDelete
  10. Nasi goreng pagi2..rajin masak..

    ReplyDelete
  11. br sempat jenguk hr ni..huhu..nasi goreng kg sdap..:) dila breakfeast susu n bijirin je pagi2:)

    ReplyDelete
  12. salam cik may,
    jannah singgah sini. rindu takkk? ekekee.:)

    yunk jannah lama tak singgah sini. kamu dah kawen yea? ya allah kelambatan keretapi tau jannah. btw, selamat pengantin baru to both of u. semoga berbahagia dan hubungan korang dirahmati Allah swt :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page