29 June 2012

panas badan.tapi bukan demam.maknenye?

assalamualaikum..

hari ni MC..tapi tak g klinik lagi..dah bolwh kire MC tak?hoho..malasnye nak g klinik..badan panas.tekak tak besh..

adakah disebabkan buatan orang?haha..mungkin perubahan hormon dalam badan..

hari tu ada yang kata,'gambar pe dalam entry worldless day tu?'

mereka kate agak blur dan tak paham dengan gambar tersebut..aku pun 1st time jugak tengok benda alah tu...hihi..betul...mase nak beli tu semangat aku mencari sampai jumpa..nak tnya staff watson malu..

mnde alah itu adalah pregnancy test!huhu..malunye nak cakap.tapi dah publish..;)

mungkin sebab double line tu la badan aku mengalami simptom2 macam sekarang..panas badan tapi tak demam..tekak mual tapi tak muntah..kepala sakit tapi x pening..malas bangun g keje pun ade..sob3...

ada sesiapa pernah mengalami?

posted from Bloggeroid

23 comments:

  1. Tahniah mommy to be ☺☺

    Akk tak pernah alami alahan masa pregnant dari anak 1st sampai lah 3rd.

    ReplyDelete
  2. congratts Cik May,

    simptom2 awal pregnancy tu..sabo sikit yea...=)

    ReplyDelete
  3. ehhhhh dah berisi ke may??????

    Alhamdulillah!!

    ReplyDelete
  4. congratulations.....

    dulu akak pun sama
    demam dulu..
    then baru tau..
    ehem ehem.....

    ReplyDelete
  5. awal trimester pertama memg mcm tue, kena rehat byk2..

    btw, tahniah utk may dan hubby

    ReplyDelete
  6. tahniah...penah mengalami masa 1st preggy dulu..adoiiii sungguh tak larat time tu..neway take care ye..)

    ReplyDelete
  7. jaga sebaiknye nyawa yg baru nieh..tahniah!

    ReplyDelete
  8. itu maknanya awak pregnant. tahniah.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  9. congratulations cm!!! alhamdulillah,, kirenye muja nak dapat ank sdara la ni kan,, hehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum May...tahniah2 yer akan dapat org baru nanti...:)

    ReplyDelete
  11. awak dah ngandung da?? tahniah ye!!! hehehe

    ReplyDelete
  12. waaa...tahniah may! tahniah!!

    ReplyDelete
  13. Mengandung lah tu!!!

    WoWWW!!! tahniah! :)

    ReplyDelete
  14. tahniah! seronoknya;) bila la turn dila plk..huhu

    ReplyDelete
  15. ouh!lupa...kt sni xde kain psang..yg dila tgk kt tenet:) jubah n shawl ada:)

    ReplyDelete
  16. tahniah may... bestnya, rezeki may.... sha 3thn kahwin, still mencuba, seronoknya

    ReplyDelete
  17. tahniahhh cik mayyy. mama to be! :) gembiranyaaa. :)

    ReplyDelete
  18. Lama tak jenguk Cik May :)
    TAHNIAHHH ! mummy to be :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page