15 June 2012

Beli 1 percuma 2!!

Wah..bukan senang nak dapat offer buy 1 free 2..

Hari ni pegi ke Pertama Complex sebab nak buat spec mata baru..hihi..kalau nak beli jam atau spec,aku memang datang kat Pertama Complex ni..sebab harga memang superb la..boleh tawar menawar lagi.kedai yang superb ni betul-betul depan escalator nak ke 1st floor.

Alang-alang dah datang kedai spec ni,terus beli solution contact lens yang memang dah nak habis..aku biasa pakai yang renu.apex tu pulak promot yang laen.aku pun tolak secare baik..nak beli yang aku nak je..tapi,eh..tibe -tibe die cakap,takpe la.nak ambil botol kecik ni kasi try..foc je..

Wah..gitu..bagi 2 box plak..aku tengok kotak dah berhabuk..aku pun bagi ayat power kat die..'eh..dah expired bagi i ke??' bengang dengan kate-kate aku,terus die bukak box dan tunjuk,ni expired 2013 maaaaaa...siap tunjuk date dikeluarkan dari kilang lagi.hihi..sori apek..btw,tq bagi free gift tu dan disc yang banyak untuk spec mate aii tu..hihi..

posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. hehe....nana xpndai pakai lens,spek je senang:)

    ReplyDelete
  2. Saya pun guna Renu. hee. Belum pernah lagi guna solution jenis lain :D

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum May...wah seronok la beli satu dpt percuma2 sekali...:)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page