Pink Diamond

30 June 2012

vitamin shaklee dan kebaikannya..

assalamualaikum..

ingat lagi tak short entry aku pasal vitamin shaklee??short entry yang tak ada info..hehe..meh kite kembali ke entry itu dengan klik link di bawah ini..

http://mayandhanis.blogspot.com/2012/06/shaklee-oh-shaklee.html?m=0

haa.ingat dah?meh nak up sikit info pasal shaklee tu..

shaklee ni makanan kesihatan yang mengandungi banyak vitamin..mcm vit b complex,vit c,vit e dan byk lagi..

sebab badan kita memerlukan banyak vitamin untuk anti penuaan.kalau setakat harap makan sayur,lepas tu minum kafein pulak,memang kuantiti dan kualiti zat yang kite telan dari sayur tu berkurangan lah..

untuk yang bekerja pulak,mesti nak masak 'sesimpel'yang boleh kan?jadi pengambilan makanan seimbang tak diambil berat....

rupa-rupanya vitamin shaklee ni ada banyak set.ada set menyusu,resdung,untuk budak-budak pun ada..

hari tu aku cuma req dengan sepupu aku set untuk skincare.set skincare ada vit b complex,vit c dan vit e..so,nak bagi boost lg aku tambah 1 tin ESP.konon nak maintain muda la kan..weks..;p

rupenye set skincare ni jugak adalah set kesuburan..2 in 1 la pulak.hihi..

so,mungkin after makan set skincare tu beberapa minggu terus lekat?hehe..aku pun tak tau..sebab aku pun baru 2 bulan lebih je kawen..untuk bulan mei,period macam bese..bile masuk bulan jun,terus period tak datang..tak tau period datang lambat atau memang ada 'isi',terus beli pregnancy test.aku beli cop watsons je.tak de beli jenama mahal pun..boleh dapat double point gi..hehe..

so,sape yang tengah cuba untuk dapatkan baby mungkin boleh try makan set ni..mana tau ada rezeki kan.

untuk dapatkan info lagi pasal set ni,boleh terus call my cousin,azrina ; 0193803544






p/s:ayat original takde copy mane-mane..idea berdasarkan pamplet yang di beri..ena,nanti boleh bagi disc eh kat aku.dah promot ni.haha..
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. zera belum pernah cuba produk ni dan seangkatan dengan nye. hehe

    ReplyDelete
  2. azrina tu dah kahwin ke belum? masih single??hehehehe.. tiba2 je kan

    ReplyDelete
  3. yeke..dila skrg tgh mnum gmat healin n jus delima..tu pun mhalnye..huhu..susah nk dpt ubat kt sni..kna kirim org nk blk mlysia..huhu..xpela..1 bln lbih lg nk blk..n nk doa bnyk2 kt mekah..doakn dila ye...

    ReplyDelete
  4. hehe..tq zura.. :) sudah mesti pelanggan tetap akan dpt diskaun. n special price jgk kepada yang berminat dgn produk shaklee ni. insyaallah membantu mengurangkan masalah kesihatan.

    p/s: sy dah kawin dan ada anak sorang. hihi

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page