19 May 2015

Sambutan Hari Ibu Tadika & Taska Naluri Bistari

Assalamualaikum...

Baru-baru ni tadika & taska tempat Qaira school buat sambutan hari ibu. So ibu-ibu yang berkelapangan dijemput hadir memeriahkan majlis.

Aku datang sekejap nak bagi support. Cewah. Pestime kot attend aktiviti parent kat school ni. Padahal anak aku kat taska jea. Hihi.. Pepagi bute dah mandikan Qaira dan pakaikan baju sedondon dengan mama. Gitewww. Nampak tak keeksitedan seorang emak? Hewhewhee..

Dalam pukul 10:15am aku gerak dari opis menuju ke tadika. Sebab majis buat kat tadika je. Aku tengok Qaira dengan otainye dok atas kerusi tengok budak lain dengan mak dorang. Bila dia nampak aku, dia buat dek je tapi muka blur kot. Kenapa mama datang school cepat sangat ni.. Hehe..

Lepas tu baru dia tersengih-sengih lompat datang kat aku. 

Aktiviti memula potong kek.. Dan si anak suapkan kek kat mulut mama.


Untuk kes aku, aku paksa tolak tangan qaira suap kek kat aku sebab dia tengah kesedapan makan kek yang ada ice cream tu.
Aktivit makan-makan je lepas tu. Teman qaira makan kejap lepas tu aku balik bekorje. 

Mujur opis dekat! Hehe..

Selamat hari ibu semua ibu yang sedang baca entry ni!



Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page