14 July 2012

Sarapan

Assalamualaikum..

Hari ni masak bihun goreng untuk sarapan.huhu..lewat sikit masak tadi..sebab kepala macam weng weng dari malam tadi..prepare bahan,rebus daging,potong ayam,celur bihun, lepas tu gi baring dalam bilik..macam tu pun boleh??hehe...

Akhirnya,siap jugak menu breakfast aku ni haa...

Makan sesorang je..incik suami gi keje..

Sebenarnye dari malam tadi nak makan bihun goreng,tapi tak larat pulak nak masak..

Eh...ha..nampak tak daun limau purut tu??selalu kat kedai takde kan??korang try la letak..sedaappp..ni 'cilok' my ex-housmate punye style masak.die mesti letak daun limau tu.lepas tu bihun goreng tu bau haruumm je..bile makan pun ada rasa lain sikit.sedap!

dah try nanti bagitau k!

P/s:pe menu breakfast korang?? :)

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. biskut cicah teh o je.teh o laki aku buat sbb wife dia keje hari ni :(

    ReplyDelete
  2. sarapan yg berkhasiat...kak sarapan roti canai..

    ReplyDelete
  3. laponye tengok mee hun cik may... atie minum coffee 3 in 1 je... hr ni keje, belasah je ape yg ade depan mata... hehehe

    ReplyDelete
  4. akak pun kalau masak makan yang bubuh cili ni mesti nak bubuh daun limau purut.sebab akak tak suka bau cili kering..heheh...

    ReplyDelete
  5. ku makan ghoti yang enak bersama coffee. tapi kn..bihun ko cam sedap..bak sini sket!

    ReplyDelete
  6. kalau boleh membangkitkan selera.. ok juga tambah daun limau purut..

    ReplyDelete
  7. turn wan keje ke hari ni... Elok sgtlah kekasih hati dia cik zaidi tu pun keje.. Hehehe

    ReplyDelete
  8. wah..sedapnya bihun goreng...
    Esok akak nak buat jugak lah....

    ReplyDelete
  9. wah...bihun grg la...lame da xbsrpn bihun nih

    ReplyDelete
  10. menu saya siakap masak sos.. pernah dengar tak??hahaha

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page