Pink Diamond

3 July 2012

happy tgk dia

tadi ber'viber' dengan my sista..dia cakap anak dia yang sulung (darjah 5) dapat title olahragawati sekolah tahun ni..maknenye dah 2 tahun berturutan la dia jadi olahragawati ni.makcik pun tumpang gumbira..tak sia-sia kakak itam legam kan.ngahaha..nak bahan jugak ank buah sendiri...

ni masa die berpancaragam...die yg kiri sekali..hehe..die ni sekolah perempuan kat Methodist Girl School Kuantan..memang tak nampak budak laki la kat situ..

ni pulak masa sukan tahunan..adei.pakai tengkolok + itam legam dah mcm jantan!

si adik jeles pulak..dia dapat emas untuk sukan lumba lari..katenye kalau dia tak demam mesti die yg pegang title olahragawati sekolah..haiyooo...mama die pun pening...sebab last year reason si adik tu suar koyak!sebab tu die tak jd olahragawati.

wateva la korang berdua..tu pun nk berebut.makcik pun tak jadi olahragawati.relax je.haha...

posted from Bloggeroid

14 comments:

  1. makcik wina jd pom pom girl je pun..pun rilek jek hehehehee

    congrats pada anak buah CM!

    ReplyDelete
  2. haha suar koyak pn boleh jd alasan ye.kelakar tul

    ReplyDelete
  3. fuhh..memg best zaman sek nie, pernah jgk dpt piala olahragawti masa darjah 6 dulu. masuk menengah dh serik nak aktif dgn olahraga nie,sbb burn sgt kulit

    ReplyDelete
  4. aku masuk sukan lansung tak pernah.. :p

    ReplyDelete
  5. seronok tgk ank2 yg aktif ni

    ReplyDelete
  6. wah.. aktif bersukan nampaknya ye..hehehehe

    ReplyDelete
  7. best.. dan suka bila ada saingan.. ;)

    psstt: ai dulu hampir pegang title tu tapi disebabkan kedegilan nak tukar acara, terus melepas tak dapat.. frust..

    ReplyDelete
  8. bile la nak bertukar jadi puan may for ini blog,, hehe,, gitau die muja ucap tahniah k :D

    ReplyDelete
  9. bese la tu budak2. cemburu untuk jd lebih baik! hehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum May...tahniah buat anak buat tu yer...:)

    ReplyDelete
  11. wah...hebat dia...tahniah tok dia ^_^

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page