9 July 2012

Jangan tidur cara penghuni neraka


P/s:utk dikongsi bersama..

posted from Bloggeroid

13 comments:

  1. Insyallah mudahan dijauhi..

    ReplyDelete
  2. kena biasakan tidur mengiring sebenarnya... lagipun, tidur meniarap tak baik utk jantung

    ReplyDelete
  3. kalau sy mmg tak bole tidur gaya mcm tu..nak2 kena kuak lentang, baru selesa..hehe.

    ReplyDelete
  4. laa,,,, mmg tak best pun tdo cmni,, muja dgr2 lagi cpt buncit jugak kalau tdo gini,,

    ReplyDelete
  5. aku kalau period pain mmg baring cenggini :(

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum May...moga dijauhikan...:)

    ReplyDelete
  7. MMG PEBERET MSRED TIDO CAMNI DULU TATAU, SKANG CUBA ELAKKAN...

    ReplyDelete
  8. kadang kalaupenat sangat tak perasan sampai tertido camni. duk guling sana guling sini. tapi sebolehnya kite elakkan. :D

    ReplyDelete
  9. Tidur gini memang tak elok ...untuk kesihatan pun tak berapa bagus.

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page