16 July 2012

Bangga dapat pancing ikan pari

Assalamualaikum..

Kembang kempis idung laki aku dapat tangkap ikan pari kat laut semalam..siap ambik gambar g.nak tengok??

Ni diaaa...

Haha.lu kene beb!!gurau je.hehe..jangan marah k..ni la punca bateri henpon aku cepat habis..

Masa kat hospital tadi pun die dah berniat nak maen game pancing ikan tu..tapi,maen game tu kan kene buat aksi macam tengah lontar joran yang real..tapi,die malu nak lontarkan henpon ni macam lontar joran..takut nanti orang kat hospital cakap dia tak betul..

Haha..tau malu..

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. hahahahaha best game nih tau... Nurul pun suka main... :-)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page