Pink Diamond

9 July 2012

Vallentino Rossi Maen Bola Dalam Euro Baru-baru ni???


Haa...korang ada dengar cite yang aku dengar ni???betul ke tak ni?tibe-tibe je kan....



Euro 2012 dah habis..aku baru nak update cite ni kat korang..sebenarnye dah lama dah cite nii...cume aii lupe nak update entry..

Cite ni bermula begini...masa tu layan Hot FM AM krew pulak...topik ari tu, "Pasukan mana yang anda sokong sempena Euro 2012"

Wah..semua orang nak kol Hot FM nak bagitau pasukan mana yang dorang dok sokong sampai tak tido ni haa....tibe-tibe ada sorang makcik ni kol.....aku dan suami mendengar dengan tenang...

Deejay : Makcik sokong pasukan mana?
Makcik : Makcik ni ikut anak makcik je..bukan makcik kenal pun yang main bola tu...
Deejay:ooo..kalau pemain bola tempatan makcik suka sape?
Makcik: : Uihh..makcik suka Apek tu...
Deejay : Kenapa pulak?
Makcik : sebab die tu pandai tangkap bola...
Deejay : Kalau yang luar negara punye, makcik suka sape..
Makcik: Ala...ape anak makcik sokong, makcik sokong la..sape ke tu name die??Valentino?Valentino pe bende tah nama dia....
Deejay : Valentino Rosi??
Makcik:: Ha....betul la tu!!

Aku pandang incik suami..incik suami pandang aku...buahhaahahahahahaha..tergelak besar sampai berair mata aku..

p/s:korang paham tak cite aku ni??sape yang rasa macam ade terengar jugak kisah ni kat Hot FM?

11 comments:

  1. faham2..haha..mokcik mokcikkkk..

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha.. mak cik ni buat lawak la.. hadoi

    ReplyDelete
  3. hahahahaha..kalau sebut nama pemain salah team takpe lg..tp ni apa kaitan?? makcik2!

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum May...hehehehehe...:)

    ReplyDelete
  5. Hahahaha x boleh nak henti gelak.. :)

    ReplyDelete
  6. =) klaka2..tp bile kite lak yg dah berusia nanti bile xtau zaman lg baru..sure kena mcm ni haha

    ReplyDelete
  7. siapa valentino rosi ? lalalaa :D

    ReplyDelete
  8. hihi..sian makcik tu kena gelak...

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page