Pink Diamond

16 July 2012

teratak hati 1st Giveaway^Jom Berpakaian Muslimah


Jom tengok syarat-syaratnya:1. Terbuka kepada semua FOLLOWER blog teratak hati.
2. Wajib follow blog sponsor, Anggun Solehah Shop.
3. Wajib Like fanpage Anggun Solehah Shop.
4. Buat entry bertajuk ' teratak hati 1st Giveaway^Jom Berpakaian Muslimah!! '
5. Letak banner kat atas tu dalam entry, link kan ke entry ini.
6. Letak Link sponsor dalam entry - Anggun Solehah Shop.
7. Tag seorang blogger, lebih pun boleh, pastikan dia tahu.

Dengan sahnya dan berbesar hatinya saya telah menjadi follower yang ke-25 di blog Anggun Solehah Shop dengan nick name Cik May dan gambar berselendang biru..hehe..Peng'LIKE' page FB yang ke 105..

Ciri-ciri pakaian muslimah seharusnya menutupi aurat , tidak terlalu jarang iaitu tidak menampakkan bentuk badan..Ciri-ciri lain pula adalah pakaian itu tidak menyerupai pakaian kaum bukan Islam dan tidak menyerupai pakaian kaum lelaki..Ciri-ciri terakhir pakaian muslimah yang saya nak letak kat sini adalah pakaian itu bukan merupakan pakaian yang meraih kemashyuran..


So, bloger bertuah yang saya nak tag di sini adelah...adelah...adelah...em...ar...Mama Maszull..hehe..jom join Mama!

ID Follower saya ialah Cik May
ID FB pulak May zura

1 comment:

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page