21 June 2015

Layan steak kat Steak Sempang Paya Jaras

Assalamualaikum..

Entry versi mengidam gerenti nanges kalau tak dapat! Hahaha...

Ada banyak kedai makan sedap kat kawasan rumah aku tinggal ni. Siang kampung sunyi bila malam meriah dengan kedai makan enak.

Alkisah member cakap kedai steak sempang ni sedap sangat. Aku pun ajak husband pi try..

Aku order beef rib steak..
Daging lembut. Kenyang gile sampai tak mampu nak habiskan ia. Hohoho.. 

Incek husband pulak order chicken chop.
Husband cakap sedap sampai licin dia makan.

Qaira pulak aku order kan mushroom sup dengan drumstick ayam..

Lepas tu untuk pencuci mulut order sloce choc cake.

Aku yang dah kenyang sangat tak lalu dah nak makan kek. Tak boleh g la makan macam-macam..

So totally sedap. Cume perut aku tak boleh nak masuk banyak makanan. Huhu..

Sesiapa nak try boleh la pi kedai ni kat trafik light simpang 3 paya jaras. Sebab tu nama kedai steak sempang. Lokasi betul dekat simpang.

Last sekali..
Wefie dari iols yang dah lama tak ke udara di blog ni. Muah ciked! Selamat berpuasa day 4!

20 June 2015

Salam Ramadhan!

Assalamualaikum.

Salam ramadhan semua!! 

Selamat menunaikan ibadah puasa untuk tahun ni. 
Qaira belum puasa pun baru 2 tahun. Hehee...
Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page