Pink Diamond

8 November 2011

Segmen : aku adalah blogger


Klik banner untuk join ye!!

Hari ni nak join segmen lagi...aku nak join sebab aku adalah blogger.. ;)
Nak tag kat sume orang yang baca entry ni...
so, u olls yang bace ni, join tau...peace!!

25 comments:

  1. kite da datang follow awak..
    follow blik yaa?
    http://daniel-happyalways.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Thank(s) coz sudi join segmen ni :)
    senarai yg join suda dikeluarkan,jom bw sama-sama >.<

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Salam n hye~!!

    dtg dr segmen yg same.. dh follow ur blog nie.. ^_^ jom visit blog sy lak, hihi~..

    Greennn Inspiration

    ReplyDelete
  5. salam..
    dri segmen yang same..
    jom bw..salam perkenalan.. :)

    http://arnissastory.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    nice blog.. :)

    ReplyDelete
  6. hai! salam kenal=)

    tolong sye like pic ni=)

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=190140301065362&set=a.190136274399098.49535.123223111090415&type=3

    ReplyDelete
  7. hai! salam kenal=)

    tolng sye like pic ni ye==)

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=190140301065362&set=a.190136274399098.49535.123223111090415&type=3

    ReplyDelete
  8. hye !! Dari segment yg sama :D done follow u.. Sudi-sudilah komen n follow saya :D

    http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  9. hye !! Dari segment yg sama :D done follow u.. Sudi-sudilah komen n follow saya :D

    http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  10. Assalam, salam perkenalan.. dari segmen yng sama..


    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html#axzz1dHX1ChZL

    ReplyDelete
  11. jenguk sini from segmen yg sama.. salam perkenalan. :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum .

    Myra terjah sini dari segmen sama :) Dah follow awak dah . Jom singgah balik ^^

    http://aishamyra.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    Selamat berkenalan :DD

    ReplyDelete
  13. done following you,
    follow me back here,
    dari segmen yg sama.

    http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  14. hai hai! :) datang dari segmen yang sama. :)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum ...

    Aryani nur terjah sini dari segmen sama ^^ dah follow awak , jemput la singgah balik ~

    http://mizirinda1412.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    salam kenal ;p

    ReplyDelete
  16. hai jalan sini dr segmen sama . jom dtg blog sy :)

    ReplyDelete
  17. jalan jalan ! Semalam tak sempat nak jalan jalan sini . hee .

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Salam..
    yana dari segmen yg same..
    jom terjah blog yana.. :)

    http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen nie

    http://melaluidetik2kehidupan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Hai awak….Eza lawat awak hari ni..Baru ada masa free nak blogwalking… Hope awak masih sudi nak kawan dengan Eza.. Nak kenal Eza? Jom jom jom! :D

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

    ReplyDelete
  21. singgah dr segmen....tq...jom singgah sy punye segmen lak >> http://ayienano.blogspot.com/2011/11/segmen-jiwa-kacau.html

    ReplyDelete
  22. salam...
    datang jenguk dari segmen yang sama..

    http://lelakigua.blogspot.com

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page