18 November 2011

:: PERNAH PANJAT BROGA HILL?? RINDU NAK PERGI LAGI.. ::

Gambar sekadar hiasan..masa panjat broga hujung tahun lepas
Pernah panjat broga hill tak sambil tengok pemandangan matahari terbit...pheww...

Best...

Aku dah pegi sane untuk kali yang ke.....baru sekali...thehehehehe.... ^^

Best.bile dah sampai atas hilang semua penat masa mendaki...

Aku just join aktiviti tu bersama geng-geng club kereta En.Tunang...

Gerak ke Broga Hill dari Taman Tasik Permaisuri area 4am...pukul 5am dah start mendaki...

Best duduk kat atas tu..sejuk..tapi sebab serabut sangat ramai sangat manusia dan berbagai-bagai kaum tu, pukul 8am dah gerak turun...

Dalam 11.30am dah sampai umah..mandi-mandi terus pengsan sampai pukul 6pm.

Kalau nak tau, sebelum panjat broga tu semua orang tak tido..thehehee...


2 comments:

  1. memang penat nak daki bukit broga nie..tpi dah sampai atas berbaloi...hilang rasa penat tu..hehe :D

    ReplyDelete
  2. i pun penah
    2 kali oredy
    sekali dgn member
    sekali lagi dgn skandel...hahahha

    penah pegi naik skali, sampai atas time subuh.

    mmg xtvt yg membakar lemak!


    to my blog - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page