Pink Diamond

22 November 2011

:: WEDDING AGAIN KAT BDR TUN RAZAK ::

Last saturday aku attend wedding my opismet kat Bandar Tun Razak, KL...

Aku sampai agak lambat...

Gara-gara menunggu kawan aku meng'oter' baju aku untuk wedding tu...

Wah....ada specialist tailor kauuuuuu...muahaha........

Tapi aku dah pesan siap-siap kat die...aku tak nak baju yang over sangat...malu nak pakai!!hakhakhak...

makanya terhasil la baju kurung modern like that!

Buat pertama kalinye aku mengexposekan gambar encik tunang dalam blog aku ni..

kikikiki....

btw, selamat pengantin baru ezreen..n selamat bercuti panjang... ^___^

7 comments:

  1. waahh..kenduri best...meriah ha


    *ensem tunang..hee

    ReplyDelete
  2. ermm cantik baju kurung moden tu

    ReplyDelete
  3. kemain jauh lagi tunang kamu berdiri dgn pengantin!

    cik may, bukan kawen 12.12.12 la~ insyaallah 10.11.12. wink wink

    ReplyDelete
  4. assalaam,,, sorry mencelah,, kalau tau baiki blog rosak cntct k,, banyak buttons hilang kt posting page,, bleh wat menulis je skrang,,, tolong ek,, btw,, nic baju n encik fiancee,, hehe

    ReplyDelete
  5. baju kurung yang simple mimple :)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page