Pink Diamond

17 November 2011

:: PERLU KE LUAHKAN SEMUA DALAM STATUS FB KORANG?? ::

Gaduh dengan boipren / girlpren..update status kat fb..menci..nyampah..bodoh..gile...
Bile tengah bahagia dengan boipren / girlpren..update jugak kat status kat fb...sayang lap u ketat-ketat..kekasih awal dan akhir....wekksss...=p


Jangan hengat semua orang nak baca semua masalah rumahtangge korang..
ops...kalau ada yang terasa mintak maaf..hopefully takde la golongan macam tu ye...
Sebab aku adalah golongan yang rase nak sound je orang yang suke update status pasal masalah rumah tangga dan hal dalam kain tu..tapi, nak kene jaga ati orang jugak kan..
Tak payah la memburukkan orang lain dengan mencaci maki kat fb..

p/s: kat list fb aku adala 3,4 orang golongan macam tu..rase nak remove je dorang ni..

1 comment:

  1. ops..mmg rmai pn yg suke apde status yg ntah pape gtu..nak2 yg tgh hangat becinta..meluat kekadang baca..time hapy mcm2 jiwangnya..time gaduh tu aduh mcm2 sumpah seranah kuar..

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page