18 November 2011

CONTEST : GET THE LOOK WITH MADAMMONDOQ!!


Ini adalah kali pertama aku join contest by Madammondoq...baru je follow blog Madammodoq ni beberapa minit yang lalu lepas nampak pasal contest ni..hihi...

Berdasarkan pengamatan aku...ececeh...hehehe..Madammondoq buat contest ni sempena die terpilih untuk top 4 Contest Video Maybelline...

So, kalau nak join contest tu kenelah vote dulu untuk video Madammondoq...aku pun dah vote beberapa minit yang tadi....korang dah ke?

mehla vote video Madammondoq neh..klik kat SINI untuk vote ok..do support her!!! boleh vote setiap hari..hari-hari bukak fb kan..so, hari-hari la kite vote video ni okei..

Mesti ramai yang suke makeup jugak kan...macam aku ni ha....hehe...sangat sesuai la untuk korang tengok video GI Jane ni..mana lah tau dari comot boley jadi comel lepas tengok video Madammondoq tu.. ^_^

macam aku cakap tadi, kalau dah jadi top 4, mestilah ada 4 video kan...korang just vote untuk video yang ada nama GI JANE..erm...kenapa GI JANE ye Madamondoq? Hihihi...

Kebetulan jugak, aku memang kehabisan mascara ni..alangkah bahagianye kalau tiba-tiba Madammondoq menghadiahkan aku mascara Maybelline tu...sebab aku memang banyak pakai product Maybelline..anggun gitu bulu mate aku melentik untuk ke pejabat..haha..sila jangan muntah..=p

Hadiah-hadiah yang ditawarkan pun sangat menarik tertarik memang daboommm.....klik kat banner di atas untuk tengok hadiah yang Madammondoq nak bagi dan lebih detail lagi syarat-syarat untuk join contest ni...

Hadiah Contest ini ditaja bersama Tetikusrusak.net dan HazmanFadzil.com

2 comments:

  1. walaweh mcm menarik jer nih...mekap pun sdh kehabisan nih..haha :p

    ReplyDelete
  2. thanks for join dear!! and salam kenal.. good luck k!! ;)

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page