30 November 2011

CONTEST : kenapa aku patut dapat hadiah ini daripada akulahpaklan.com

Pada suatu petang, aku rajin untuk bw..tibe-tibe ada la ternampak gambar mende alah kaler biru ni..

ingat kan torch light!! muahaha..sile jangan marah encik penaja..;p gurau je..


Then, aku rasa aku pun nak mencuba nasib jugak untuk mendapatkan sesuatu berwarna biru di atas..

Dengan akal dan fikiran aku yang agak kurang waras sekarang ni (sebab banyak dokumen kene update ++ berpikir apekah entry yang aku kene persembahkan kat Akulah Pak Lan) aku rasa aku amat memerlukan bende yang berwarna biru di atas...untuk menghilangkan kebosanan dan tahap stress yang maha agung dalam diri aku sebab kerja yang sangat banyak sekarang ni..kekurangan masa untuk berjimba-jimba!!

Cube korang teke apekah nama bende alah berwarna biru kat atas tu....aku tau, tapi saje tak nak bagitau...haha...

Hopefully Akulah Pak Lan akan berlembut hati untuk bagi sesuatu yang berwarna biru sebab...blog aku kaler biru..hehehe....lagi satu, kite ni sejawa la wak Pak Lan!!hehe..yok speaking jowo!kihkihkih..

p/s: tahniah kat Akulah Pak Lan sebab dah berjaya menghapgred blog beliau dari blogspot.com kepada dot com je..blogspot dah takde...hm...tahniah-tahniah...nanti bagitau macamane nak hapgred kat CM ye..;)

erk!!panjangnye aku membebel kat entry ni..

1 comment:

  1. haha tak pasal2 aku dpt wak ya.

    gudluck n thanks sebab sudi join

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

Pink Diamond
 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page