Pink Diamond

22 November 2011

:: MENU LUNCH HARI NI.. Y___Y ::

Menu lunch untuk hari ini.....

Roti sapu dengan mentega + sedikit gula yang ditaburkan di atasnye...

Tersangat la layan kenikmatannye...tapi tak larat nak habiskan untuk set kedua...

Padan muka aku..tamak sangat kononnye!!

menu diet la kononnye..setelah berhari-hari aku sumbat aneka makanan dalam perut...sebab semua budak opis kate aku dah kurus..wahahaha....semua benda aku makan tanpa memikirkan diet aku yang sebelum ini..

p/s : sebab tu la badan aku jap kurus jap gomok!!haha...korang lunch ape hari ni??

t e r i m a k a s i h s u d i b a c a d a n  L I K E e n t r y i n i s e k a l i . . .

2 comments:

  1. Ala may kurus ape, mane ad berisinya..

    may tlong nurul komen kat entry ni ;)
    http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2011/11/konsert-moovment-2011-bersama-far-east.html tq..

    ReplyDelete
  2. aah la cik may kalo saya 2 set tu boleh takat breakfast je..lunch nak makan tu, jap g kul 3@4 mula la perut ni mintak lagu keroncong,,,pensann

    ReplyDelete

tinggalkan jejak banyak-banyak tau!!
Terima Kasih Daun Keladi,
Nanti-nanti datang la lagi.. =)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page